NOVI TREND

Presmiješna Seinfeldova košulja nadahnula modnu industriju

27.10.2016 u 18:58

  • +7

bijela košulja

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Nekad predmet ismijavanja, a danas na listi želja modnih ovisnika, neugledna košulja s puf-rukavima i volanima postala je neočekivan modni trend

Nakon prvog javnog govora Melanie Trump u bijeloj haljini Roksande Ilinčić, internet se pošteno pozabavio njezinim modnim odabirom uspoređujući ga s gusarskom košuljom slavnog Jerryja Seinfelda iz neponovljive epizode kultnog sitcoma.

Ruganje na račun neugledne barokne košulje slavnog komičara u modnoj industriji rezultiralo je potpuno neočekivanim trendom košulja i haljina s napadnim detaljima puf-rukava i volana. Gotovo da ne postoji dizajner i modna kuća koji ove sezone u aktualnim kolekcijama nisu predstavili svoje viđenje neugledne košulje nalik Seinfeldovoj koja je, po svemu sudeći, bila glavni okidač za ovoj neočekivani modni rasplet.

Na ovaj trend šaljivo se osvrnula novinarka uglednog Marie Clairea podijelivši s čitateljima svoju priču iz studentskih dana. Vidjevši je u košulji dizajnera Philipa Lima, profesor ju je usporedio s onom Jerryja Seinfelda iz legendarne epizode u petoj sezoni serije.

'Ono što je nekad bilo predmet ponižavanja službeno je postalo modno prihvatljivo', zaključuje novinarka.