KAKVE LJEPOTICE

Kristina Bradač i Branka Krstulović na ljetovanju

19.11.2014 u 12:00

Bionic
Reading

Prijateljice i bivše manekenke Kristina Bradač i Branka Krstulović nakratko su iz zimske odjeće uskočile u ljetnu te uživaju u Los Angelesu, u posjetu prijateljici Sanji Duggan koja u 'gradu anđela' živi od rujna jer joj je ondje sinčić Lennon započeo školovanje

Kristina Bradač, vlasnica i dizajnerica brenda torbica Mariposa, ovih dana se nalazi u Los Angelesu gdje ju je ugostila najbolja prijateljica Sanja Duggan, poduzetnica i bivša manekenka. Kristina je od ljeta već drugi put u Los Angelesu, a pridružila joj se i Branka Krstulović, po mnogima najljepša bivša hrvatska Miss koja je ove godine u svibnju proslavila dvanaest godina braka sa suprugom Hrvojem Krstulovićem, članom Uprave tvrtke Blitz-Cinestar.

Sanja Duggan se, naime, još tijekom ljetnih mjeseci odvažila na veliku životnu promjenu. Zbog sinčića Lenona Benneta, koji je u listopadu proslavio sedmi rođendan i krenuo u prvi razred osnove škole, odlučila je početkom rujna preseliti se u Los Angeles, gdje godinama ima u vlasništvu lijepu kuću na Beverly Hillsu. Ondje joj zasigurno nedostaju prijateljice, a koliko je sretna kad je posjete u njezinom novom domu, otkrivaju njihovi sretni osmjesi na fotografiji koju je Kristina podijelila s prijateljima na Instagramu.