OLIVIA PALERMO

Kraljica ulične mode: Samo ona može izgledati ovako dobro spajajući nespojivo

27.01.2020 u 14:28

Bionic
Reading

Lijepa Amerikanka Olivia Palermo, jedna od najuspješnih modnih blogerica, velika je inspiracija za mnoge zaljubljenice u modu koje religiozno prate njezine objave na Instagramu

Ono što se drugi nikad ne bi usudili odjenuti, Olivia isfura s lakoćom i puno stila.

Zgodna brineta ponovno je pokazala svoj nevjerojatni osjećaj za stil u kombinaciji tipičnoj za nju.

Na Instagramu se pohvalila neobičnim outfitom: uspješno je iskombinirala romantičnu svijetloplavu suknju od raskošnog tila s potpisom Ermanna Scervina koju je posve neočekivano spojila sa sivomaslinastom košuljom i trendi čizmama (Dior) combat stila koje su ove sezone apsolutni must have među zaljubljenicama u modu.

  • +5
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: mEiBnOi / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Raspuštena kosa s modernim blagim valovima i posvijetljenim pramenovima odlično je upotpunila ovo stajliš izdanje proslavljene influencerice koju mnogi navode kao omiljeni modni uzor.

Naravno, nije manjkalo pohvala na račun stajlinga uvijek dotjerane Olivije.

'Belissima', 'Savršeno', 'Kraljica', nisu birali riječi obožavatelji stila poduzetne modne blogerice koja će na proljeće lansirati vlastitu kolekciju odjeće za koju ni ne sumnjamo da će polučiti ogroman uspjeh.

Kolekcija će se sastojati od 50 modela, a Olivijina misao vodilja bila je osmisliti bezvremenske komade s modernim twistom.