PRIYANKA CHOPRA

Svi pričaju o njoj: Vrtoglav dekolte zanosne crnke nešto je što se ne viđa svaki dan

27.01.2020 u 10:34

Bionic
Reading

Indijska glumica Priyanka Chopra po pitanju modnih odabira nikad ne griješi, no na crvenom tepihu dodjele nagrada Grammy održane u Los Angelesu tamnokosa ljepotica odabrala je kreaciju koju bi se rijetko tko usudio nositi

Zgodna 37-godišnja Indijka, koja je 2000. godine ponijela titulu Miss svijeta, gradi uspješnu karijeru u Hollywoodu, čemu zasigurno ne odmaže ni njezina egzotična ljepota.

  • +5
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Atraktivna supruga 10-ak godina mlađeg glazbenika Nicka Jonasa dobro zna kako se privlače pogledi pa je bila u središtu pozornosti.

67. GRAMMY

Neviđeni modni cirkus na prestižnoj dodjeli glazbenih nagrada: Samo su rijetki izgledali pristojno

Pogledaj galeriju

Za crveni tepih dodjele u Staples Centeru odvažila se za zavodljivu kreaciju s vrtoglavim dekolteom koji je malo toga ostavio mašti.

  • +8
Priyanka Chopra i Nick Jonas Izvor: Profimedia / Autor: Photographer Group/MEGA / Mega Agency / Profimedia

Riječ je o seksi haljini boje bjelokosti ukrašenoj kamenčićima, no ono što je čini posebnom dubok je prorez, kao i velike resice na rukavima, a potpisuje ju londonski brend Ralph&Russo, čije kreacije obožavaju mnoge slavne ljepotice, poput Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Angeline Jolie, Jessica Biel...

Zvijezda 'Baywatcha' ne krije koliko je zaljubljena u svog supruga, člana pop trija Jonas Brothers, a ovaj modno osviješteni par uvijek prate pogledi. Supružnici su se i ovoga puta pomno dotjerali za izlazak: Priyanka je bila zvijezda crvenog tepiha u izazovnoj toaleti, a Nick elegantan u odijelu u nijansi staroga zlata.

Inače, ovaj je zgodni par po izboru časopisa People proglašen najbolje odjevenim osobama u 2019.