katie holmes

Kraljica ulične mode ima tako dobar stajling: Najlaskavije hlače i balerinke koje idu uz sve

06.11.2023 u 08:40

  • +4

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: LAUREN MENOWITZ / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Katie Holmes još jednom se prošetala ulicama New Yorka i oduševila još jednim sjajnim izdanjem. Teško je reći što je bilo bolje – modni stajling ili trendi frizura

Kad god se pojavi u javnosti Katie Holmes ne može proći nezapaženo, a modne obožavatelje oduševljava tako jednostavnim, a besprijekornom stajlinzima. Ovog puta igrala je na sigurnu karatu spajanja suprotnosti te običnu, bazičnu bijelu majicu kombinirala s hit hlačama sezone.

Riječ je o trapericama visokog struka i širokih nogavica koje vrlo laskavo stanjuju struk i produljuju noge, a kraljica ulične mode bira ih u klasičnoj i vrlo elegantnoj crnoj boji.

Poseban detalj predstavljao je bijeli pleteni kardigan, savršen za jesenske dane, a vrlo chic prizvuk davali su zvonoliki rukavi i niz zlatnih lančića. Stajling je zaokružila velikom, klasičnom crnom torbom i nezaobilaznim balerinkama koje se ove sezine nose uz sve. A posebnu pažnju privukla i Kateina frizura. Kao utjelovljene chica i jednostavnosti, Katie od nedavno fura šiške, hit frizuru sezone koja joj odlično pristaje.

  • +9
Crne traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'