katie holmes

Ove ženstvene i elegantne šiške nova su hit frizura s kojom ne možete pogriješiti

25.10.2023 u 14:47

Bionic
Reading

Šiške u stilu zavjesa koje nosi glumica Katie Holmes ekspresno su postale velik hit te dolaze kao savršeno rješenje za sve željne novog looka

Katie Holmes redovito nas oduševljava svojim ležernim street style kombinacijama koje su vječna inspiracija za sve zaljubljenice u modu. No, ovoga puta u fokusu se našla njena promjena looka i nova frizura s elegantnim istaknutim šiškama.

Glumica je početkom jeseni odlučila da je došlo vrijeme za unošenje promjena u svoj svakodnevni izgled te je svoju prepoznatljivu raspuštenu smeđu kosu odlučila oživjeti šiškama u stilu zavjesa.

Tzv. curtain bangs momentalno su privukle veliku pozornost, s komentarima brojnih obožavatelja koji ističu kako se radi i iznimno ženstvenom i cool stilu vrijednom kopiranja.

Sve upućuje na to da će ova frizura postati njen novi trademark, baš kao što je još 2019. privukla veliku pozornost nošenjem kardigana na grudnjak od kašmira.

Ova frizura lako se replicira jer je naglasak upravo na opuštenosti i nesavršenosti pramenova koji u prirodnom slapu padaju preko čela. No, ako vas interesiraju detalji, frizer Katie Holmes otkrio je skrivene korake:

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

'Ključ je u balansiranju rubova šiški s ukupnom dužinom ostatka kose. Što su dulju završeci, to će biti naglašeniji luk. Računajte na to da rubove šiški možete produljiti sve do dna obraza i tako uokviriti cijelo lice', rekao je frizer Larry King za Vogue.