s razlogom

Kraljica ulične mode ima još jedan chic stajling, a za oko nam je zapela fantastična torba

27.10.2023 u 14:38

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Katie Holmes kraljica je ležernog, cool stila, bilo da se pojavljuje na Tjednu mode u Parizu ili nosi traper na crvenom tepihu. A ovog puta je dokazala i da tihi luksuz ne mora nužno koštati bogatstvo

S dobrim razlogom Katie Holmes zovu kraljicom ulične mode, a ona podjednako privlači pažnju kako stiliziranim i nenametljvim stajlinzima na crvenom tepihu tako i casual chic modnim izborima na ulicama New Yorka. Upravo u tim modnim kombinacijama za svaki dan Katie dokazuje da itekako zna uklopiti ležernost i udobnost sa trendovima.

Ove sezone ne izlazi iz hlača širokih nogavica, vrlo popularnog modela koji je uspio s trona skinuti čak i vječne traperice. A sudeći prema svemu Katie je sprema za jesensku sezonu koju je već otvorila puloverima, prije koji dan veselim i šarenim, a sada znatno chic sofisticiranim izborom u maslinasto zelenoj boji s kragnom i gumbima.

No, ono što je zasigurno privuklo najviše pažnje, osim njezinih novih šiški koje su također sezonski hit, je torba od koje se već dulje vrijeme ne odvaja. Naime, Katie ove sezone nosi ultra chic torbu, a riječ je o Madewell Essential Bucket Tote koju osim odličnog izgleda ističe i relativno pristupačna cijena.

Tihe luksuzne torbice ne moraju nužno koštati cijelo bogatstvo, a upravo to dokazuje torba Madewell koju posljednjih tjedana neprestano nosi Katie Holmes, a njezina cijena manja od 200 dolara (točnije 178 dolara) jasan je dokaz. Iako su tihi luksuz prvi definirali dizajneri kao što su The Row, Toteme i Savette, prihvaćanje načina razmišljanja o prikrivenom bogatstvu manje se odnosi na određeni brend, a više na davanje prioriteta kvalitetnim materijalima i elegantnom minimalizmu. Kao što pokazuje Madewell Essential Bucket Tote koju nosi Katie Holmes, pristupačna velika torba može izgledati jednako luksuzno ako je pravilno odabrana i oblikovana.

EMILY RATAJKOWSKI

Mislite da koža i tenisice ne idu baš skupa? Imamo dokaz ste u krivu

Pogledaj galeriju