STAJLIŠ JULIETTE

Ovo su jedine proljetne jakne koje vam trebaju, a zna to i francuska diva

04.03.2024 u 09:05

  • +8

Juliette Binoche

Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Proljetni mjeseci samo što nisu stigli, a već je dobro poznato kakvi će modeli laganih jakni uskoro dominirati modnom scenom

Nakon mjeseci provedenih u toplim kaputima i pernatim modelima uskoro ćemo ponovno uživati u čarima nošenja laganijih jakni, čije uzbudljive verzije neprestano stižu na police trgovina.

  • +29
Proljetne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Da su klasična rješenja nerijetko i najbolja, potvrđuje višesezonska dominacija balonera i kožnih modela. Njihova popularnost ne opada, a jedino im se, s vremena na vrijeme, mijenja silueta.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Kada govorimo o simbolu britanske kuće Burberry, i ovog proljeća najpoželjniji je u predimenzioniranom izdanju, što je na reviji popularnog skandinavskog brenda Acne Studios savršeno demonstrirala slavna Juliette Binoche.

Glumica je postala nezaobilaznom pojavom na revijama vodećih brendova u svijetu mode, a izdanjima 'izvan dužnosti' privlači jednaku pozornost kao i na crvenom tepihu.

Njezinim stajlingom za reviju brenda Acne Studios dominirao je zanimljiv primjerak predimenzioniranog balonera s trendovskim detaljem šal ovratnika, kakav krasi i kožni prijedlog balonera brenda Bottega Veneta.

Isprani model traperica i crni top nalik dolčeviti nazirao se ispod najpoželjnije proljetne jakne u stajlingu francuske dive na pragu 60-ih, da bi cjelokupan look začinila hit Y2K dodatkom u znaku kargo torbice na rame.

Uz balonere, ove proljetne sezone ističu se dugi kaputi od kože, kakvima posljednjih mjeseci nije odoljela vojska slavnih trendseterica i dama iz svijeta slavnih, uključujući zvijezdu filma 'Čokolada'.

Na reviji nanovo popularnog francuskog brenda Courreges pažnju je plijenila u crnom primjerku do koljena te je njime podebljala stvoreni monokromatski look.

Kožnim kaputom prekrila je kombinaciju crnog topa i elegantnih hlača dok je u ruci nosila torbicu francuskog brenda trendovske siluete polumjeseca.