kraljica stila

Kraljica Rania stajlingom za 53. rođendan dokazala da je jedna od najbolje odjevenih žena

31.08.2023 u 12:31

Bionic
Reading

Kraljica Rania 31. kolovoza slavi 53. rođendan, a tom prigodom objavljen je njezin novi portret. Jordanska kraljica, poznata po svom besprijekornom modnom izričaju, i ovog puta oduševljava izgledom

Kraljica Rania slavi 53. rođendan, a tim povodom brojne obožavatelje oduševila je novim portretom koji potvrđuje njezin vječni stil i bezvremensku eleganciju. Na fotografiji Rania pozira udobno smještena na bijelu sjedeću garnituru, uz lagan osmijeh drži veliku šalicu, a pokraj nje su odloženi tablet i naočale. Upravo ta fotografija utjelovljuje način na koji se Rania prikazuje u javnosti – u spoju tradicije i modernosti, te lakoće i ležernosti prožete okvirima naslijeđa.

Na fotografiji Rania pozira u istoj Louis Vuitton jakni kratkih rukava koju je nedavno uspješno spojila s najkontroverznijim stilskim trendom – 'ružnim sandalam'.

Ranijin istančani modni izričaj kombinira klasične i vječne trendi komade s elementima tradicije koji u svakoj prilici veličaju ženstvenost i dobar stil, a njezine modne kombinacije su vječna modna inspiracija.

Dokazala je to i još jednom divnom haljinom koju je odjenula jednog od niza kraljevskih zadataka. Na svom profilu objavila je fotografije posjete Firyal Kofahi's Kitchen u selu Hawar, a bijela haljina s ljubičastim detaljima bila je još jedno utjelovljenje stila i elegancije, dok su Jimmy Choo salonke s kitten potpeticom odličan primjer Ranijinog vještog kombiniranja trenda i tradicije.

Inače, jordanska kraljica do sada se nebrojeno puta istaknula se kao jedna od najelegantnijih članica kraljevskih obitelji na svijetu. Otkako se 1993. godine udala za tadašnjeg jordanskog princa Abdullaha (sada kralja Abdullaha II.), Rania je osvojila svijet svojim besprijekornim kraljevskim stilom. Jednako elegantna u tradicionalnoj jordanskoj odjeći kao i u glamuroznim haljinama nerijetko ukrašenim dijamantima na raskošnim gala večerama, filantropkinja i zagovornica obrazovanja zna kako se odjenuti za baš svaku priliku.

rania, modna inspiracija

Ona je jedna od najbolje odjevenih kraljica, a nitko poput nje ne kombinira trendove s klasikom

Pogledaj galeriju