dobar izbor

Kraljica Rania opet briljira: Predivna haljina, laskava i za 50+ dame bila je pun pogodak

04.04.2024 u 12:02

Bionic
Reading

Jordanska kraljica poznata je po spektakularnim stajlinzima, a ovog puta kraljica Rania oduševila je savršenim spojem tradicije i trenda kada se u gradu Jerash pojavila u kaftanu

Kraljica Rania bez sumnje je jedna od najbolje odjevenih pripadnica kraljevskih obitelji. Ne samo zbog besprijekornih stilskih izbora za svaku prigodu, već i zbog talenta da tradicionalne komade i elemente spoji s modernim, nerijetko trendi komadima.

Njezin istančani modni izričaj uključuje haljine na kojima savršeno kombinira klasične i vječne trendi komade s elementima tradicije koji u svakoj prilici veličaju ženstvenost i dobar stil. Zbog toga je Ranijin istančan modni izričaj nadaleko poznat, a njezine modne kombinacije su vječna modna inspiracija.

Pokazala je to i svojim najnovijim stilskom izborom za vrijeme posjete ženama grada Jerasha u noći ramazana. Noseći prekrasan dugi kaftan s diskretnim V-izrezom i lepršavim rukavima, Rania je plijenila pozornost elegancijom koja karakterizira njezin stil. Haljina je prikazala savršenu simetriju ravnih okomitih pruga na trupu i vodoravnih pruga na rukavima u crvenoj i crnoj boji, dviju boja koje su dodatno istaknule istančan dizajn.

Vrlo efektan detalj je bila i suptilna pasica u struku koja je lijepo stilizirala siluetu jordanske kraljice dajući vrlo ženstven i glamurozan oblik kaftanu i naglašavajući spektakularnu figuru 53-godišnje kraljice.

Kraljica Rania, koja je prije gotovo godinu dana proslavila vjenčanje svog najstarijeg sina Al Husseina s lijepom Rajwom Al Saif, kosu je nosila jednostavno podignutu i nakit koji je bio daleko od ekstravagantnog. Na taj je način dala veću važnost svom prekrasnom dvobojnom kaftanu, ponovno stavljajući u središte pozornosti ovaj vrlo laskavi odjevni predmet koji ima sve šanse postati zvjezdani trend ovog proljeća.

Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia