bolje ne može

Ovako dobar stajling dugo nismo vidjeli: Kraljica Rania očarala modnim odabirom

20.03.2024 u 11:59

Bionic
Reading

Kraljica Rania pokazala je kontinuiranu potporu mladima u nepovoljnom položaju posjetom uredima fonda Al Aman za budućnost siročadi

Ni kišno vrijeme nije spriječilo jordansku kraljicu Raniu u interakciji s mladim korisnicima fonda u Ammmanu.

Uvijek besprijekorno dotjerana, u urede fonda stigla je u kombinaciji koja, po svim elementima, savršeno opisuje popularnu estetiku tihog luksuza.

Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezinim formalnim izdanjem tako su u potpunosti su dominirali klasični komadi u kremastim nijansama. Glavni fokus stavila je na dugu dolčevitu od pletiva, sa detaljem visokih izreza i efektnim detaljem vezica po sredini.

Spomenutu dolčevitu potpisuje luksuzni britanski brend Palmer Harding, kao i elegantan model hlača s nabranim nogavicama u svjetlijoj nijansi.

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora, Rania nepogrešivo kombinira vječne komade s trendovskim. Bilo da se radi o glamuroznom događaju, dnevnom izlasku ili posebnoj prilici, njezin modni izričaj najčešće uključuje haljine na kojima savršeno kombinira klasične i vječne trendi komade s elementima tradicije koji u svakoj prilici veličaju ženstvenost i dobar stil.

  • +7
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: ROYAL HASHEMITE COURT/SHUTTERSTO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / BALKIS PRESS/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA