UPS!

Kraljica Rania nosi haljinu brenda koji obožava Kate Middleton, ali jedan detalj skoro je sve pokvario

27.05.2024 u 10:57

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania redovito izaziva divljenje svojim profinjenim i istančanim modnim stilom. Proslava Dana neovisnosti u Jordanu bila je prigoda koja je zahtijevala besprijekoran stajlinga, a Rania je odabrala savršenu haljinu. Ipak, jedan detalj modnim kritičari nije baš najbolje sjeo

Rania, kraljica Jordana svijetu se još jednom pokazala u punom sjaju s izgledom koji je podjednako jednostavan koliko i glamurozan. Prigoda je bila važna i za nju i za njezina supruga, kralja Abdullaha. ceremonija povodom proslave 78. Dana neovisnosti Jordana bila je održana u palači Al Husseiniya, a kraljevskom paru pridružio se i njihov najmlađi sin, princ Hashem.

Službena i važna ceremonija bila je savršena prigoda da Rania pokaže novu haljinu. Naime, za razliku od drugih pripadnica kraljevskih obitelji Rania nije poznata po recikliranja modnih kombinacija te praktički u svakoj prigodi nosi novu i skupocjenu odjeću, odabranu s velikom pažnjom na temelju službenog događanja na koje treba doći.

  • +8
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Richard Gardner / Shutterstock Editorial / Profimedia

U ovom slučaju, svečanost povodom Dana neovisnosti Jordana zahtijevala je strogi dress code i nije slučajno da se sjajna Rania odlučila za monokromatski izgled i to u bordo boji. jednu boju. Puna i tamna nijansa, savršeno se slagala s njezinim tenom, koja je haljinu s potpisom bredna Solace London učinila još ljepšom. Inače ovaj brend obožava i Kate Middleton, a popularan je i kod nas pa su u haljinama s potpisom britanskog brenda zablistale domaće dame Barbara Kolar, Antonija Blaće, Maja Ciglenečki i Severina.

Rani je odabrala model Lydia koji je britanski brend dizajnirao i u svjetlijim nijansama poput krem, električno plave, karamel i neizostavne Barbie roze boje. Haljina je dugačka i vijugavo leži na kraljičinoj silueti, ali bez previše prianjanja, a ukrašena je s naboroma na desnom ramenu koji se protežu i nastavljaju u rukav s efektom ogrtača.

Besprijekorno – riječ je koja najbolje opisuje izgled i stil Ranije od Jordana. Ova je haljina bila savršen izbor za službenu na kojoj su prisustvovali i visoki dužnosnici i časnici, članovi diplomatskog zbora te predstavnici političkih stranaka, organizacija civilnog društva i strukovnih udruga. A izgled je dodatno 'začinila' Manolo Blahnik salonkama špic vrha u brončanoj nijansi.

Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Richard Gardner / Shutterstock Editorial / Profimedia

No, po pitanju modnih dodataka Rania je ovog puta učinila odmak od provjerene i besprijekorne formule elegancije. Tako je umjesto klasične clutch torbice, najčešćeg izbora za službene prigode odabrala neobičan model. Sudeći prema slikama, radi se o maloj torbici za rame s kratkom ručkom, izrađenoj od nježno sive tkanine koja podsjeća na teddy kapute. Modni stručnjaci bili su pomalo iznenađeni ovim izborom, šapčući i modnoj greški koja je potkrala čak i besprijekornoj Raniji. Ipak, jedno je sigurno – jordanska kraljica izgleda tako dobro da joj se može sve oprostiti.

sve osim nogometa

Učitavanje...