NITKO KAO ONA

Kraljica modne avangarde Đurđa Tedeschi opet ima stajling vrijedan divljenja

03.07.2021 u 11:57

Bionic
Reading

Vjerna sebi i godinama građenom silu, umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi gdje god da se pojavi plijeni pozornost mladenačkim izgledom i fantastičnim modnim stilom. Ljetne dane već godinama provodi na samom jugu, u Dubrovniku pa tako nije propustila ni otvaranje novog filmskog i gastro festivala Ponta Lopud gdje se pojavila u stajlingu vrijednom divljenja

Po mnogima najbolje odjevena Hrvatica ima garderobu prepunu pomno odabranih komada redom s potpisom prestižnih modnih kuća, o kojima većina žena može samo sanjati. Ljubiteljica je vječne crne boje iako sve češće u svoje stajlinge unosi malo više boje, ali i modne avangarde.

Često je se može vidjeti u odjeći s popisom japanskog dizajnera Junye Watanabea, koji je bio i ostao njezina velika ljubav iako zadnjih godina često nosi komade s potpisom modnih kuća Celine, Balenciaga i Bottega Veneta.

Na festivalu Ponta Lopud Đurđa Tedeschi pojavila se u fantastičnom stajlingu koji ne može proći nezamijećeno. Dugu, crnu haljinu podigla je predimenzioniranim svio-srebrnim puf rukavima, a stajling upotpunila jednako zanimljivim modnim detaljima: malom torbicom u sivkastoj nijansi, bogato ukrašenim rajfom i upadljivim naušnicama. Oduševila je i raskošnom lepezom od perja kojom se rashlađivala u sparnoj ljetnoj noći.

  • +15
Ponta Lopud Festival Izvor: Promo fotografije / Autor: Zoran Marinović