osvaja izgledom

Nikad izazovnije fotografije najljepše hrvatske sportašice

20.11.2017 u 15:50

Bionic
Reading

Prelijepa šibenska košarkašica Antonija Mišura povodom snimanja nove modne kampanje otkrila je kako kombinira sportsku karijeru i ljubav prema nakitu

Antonija Mišura Sandrić sportsku karijeru nedavno je nastavila u Poljskoj gdje brani boje košarkaškog kluba CCC Polkowice. No, ljubav prema nakitu ne skriva zbog čega je imala priliku postati zaštitno lice srebrnog nakita Lencia Zlatarne Celje. Povodom snimanja nove modne kampanje za poznati brend nakita, lijepa Antonija otkrila je koje su joj kombinacije najdraže, te u kojim prilikama i kako ih ona nosi.

'Nikada ne izlazim bez barem jednog komada nakita. Izuzetak su treninzi i sportska natjecanja, ali inače stalno nosim minimalno prstenje ili naušnice. Uz nakit se osjećam glamurozno i chic u svakoj situaciji', priznaje Antonija nadodajući: 'Preferiram mladenački nakit koji se uklapa u trendi modne kombinacije. Vesela sam i društvena osoba pa se to vidi i po nakitu koji je odvažan, ali i elegantan. S godinama sam naučila birati komade koji naglašavaju i zaokružuju moj modni stil, a koji su ujedno bezvremenski i moguće ih kombinirati bez obzira na sve ubrzanije modne trendove'.

Antonija Mišura: Glamur uz srebrni nakit Zlatarne Celje Izvor: Promo fotografije / Autor: Zlatarna Celje

Iako je jedna od najljepših sportašica na svijetu, Antonija Mišura Sandrić ostavlja dojam kao da se time uopće ne zamara. Ležerna i jednostavna košarkašica time je i osvojila mnogobrojne simpatije. Fatalna plavuša koja pažnju plijeni svojim širokim osmijehom, dugim nogama i visinom od 180 centimetara prema mnogima je najljepša sportašica u Hrvatskoj. 

'Hrabro kombiniram različite stilove, ali kod nakita treba pripaziti pa se uglavnom držim izreke da je manje više, posebno ako je riječ o statement komadima. Biram provjerene modne marke, a s obzirom da sam u Hrvatskoj zaštitno lice za srebrne Lencia kolekcije Zlatarne Celje, vrhunski srebrni nakit u zadnje vrijeme je moj odabrir broj 1', zaključuje lijepa Antonija.