KRALJICA RECIKLAŽE

Kraljica Letizia oduševila provjerenom kombinacijom: Zebra uzorak iskombinirala je sa štiklama koje želimo i u svom ormaru

22.06.2022 u 14:07

Bionic
Reading

Ne zovu je uzalud jednom od najbolje odjevenih žena svijeta, jer svaku njezinu modnu kombinaciju vječito kopiraju i trendseterice. A ono zbog čega posebno oduševljava je to što se ne ustručava iznova pojavljivati u istim kombinacijama koje joj se svide, pa je tako i ovoga puta kraljica Letizia posegnula u svoj ormar i nije pogriješila

Za godišnji sastanak sa članovima Zaklade princeze od Asturije, španjolska kraljica Letizia i ovoga je puta modno briljirala i to već dobro provjerenom kombinacijom, za koju je već dobila komplimente.

Jedna od najbolje odjevenih žena svijeta, ponovno se odlučila za reciklažu, pa je rekreirala svoj stajling koji je prvi puta pokazala tijekom kraljevske turneje po Kubi u studenom 2019. godine.

Riječ je Hugo Boss haljini zebra kroja, koju je podignula savršenim parom slingback cipela u boji fuksije. Inače, riječ je o midi haljini pod nazivom Danimala, čija je cijena bila oko 3 tisuće kuna. Ta haljina pravi je modni klasik, budući da se radi o košulji-haljini s remenom koji ističe struk.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: 66/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Monokromatski look podignula je štiklama Caroline Herrere, koje su se savršeno uklopile u cjelokupni stajling. I ovoga je puta kosu raspustila da joj pada po ramenima, a od nakita je imala tek naušnice i prsten koji je, zanimljivo, stavila na kažiprst.