PRISTAJU UZ SVE

Kraljica Letizia ne skida se iz omiljenih štikli koje bi svaka žena trebala imati u ormaru

28.06.2019 u 10:29

Bionic
Reading

Kraljica Letizia od Španjolske prisustvovala je u četvrtak službenom događanju u Palači Zarzuela u Madridu. Lijepa kraljica ondje je stigla bez pratnje supruga, kralja Filipa VI. s kojim ima dvije kćeri, Leonor i Infantu Sofiju, zablistavši u jednostavnoj i elegantnoj odjevnoj kombinaciji i štiklama koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

Kraljica Letizia od Španjolske slovi za jednu od najbolje odjevenih dama plave krvi. Iako joj za vratom godinama pušu kraljica Rania od Jordana, kraljica Maxima od Nizozemske i odnedavno vojvotkinja Meghan Markle, lijepa španjolska kraljica je nebrojeno puta dosad dokazala da je nepobjediva kada je pitanju poslovna elegancija.

46-godišnja kraljica ponovno je oduševila izborom stajlinga za službeno događanje u Palači Zarzuela u Madridu. Uvijek profinjena i nenametljiva kraljica za ovu je prigodu odabrala jednostavu poslovnu kombinaciju u svom uobičajenom stilu - nježno plave hlače mrkva kroja s crtom po sredini s potpisom brenda Hugo Boss i zanimljivu bijelu bluzu s okomitim plisiranim detaljem po sredini.

  • +11
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajling lijepa kraljica je zaokružila klasičnim nude štiklama s potpisom modne kuće Prada - nepogrešivim odabirom kada su cipele u pitanju. Nude salonke omiljeni su izbor među ženama diljem svijeta, a pogotovo među članicama kraljevskih obitelji, jer što god odjenu i bez obzira na to koja je prigoda, nude salonke uvijek su odličan izbor.

Ovaj bezvremenski modni klasik odlična je investicija jer pristaje uz sve boje, uzorke, krojeve i modne pravce i baš zato je mudro imati barem jedan par nude štikli u svom ormaru. Kraljica Letizia u svojoj kolekciji cipela ima pozamašan broj nude štikli koje nosi za razna događnja.

Inače, kraljici su na svečanom događanju dodijeljena dva priznanja - jedno za ulogu predstavnice Španjolske udruge izdavača časopisa povodom 20. godišnjice, a drugo za predstavnicu Centra za rano djetinjstvo i osnovno obrazovanje za svoje zalaganje i doprinos.