MODNA INSPIRACIJA

Trendi izdanje: Španjolska kraljica pronašla savršeni ljetni uzorak

17.06.2019 u 13:57

Bionic
Reading

Kad je u pitanju moda, lijepa kraljica Letizia rijetko kada griješi, a najradije nosi elegantne komade poput hlača širokih nogavica, klasičnih bluza, ženstvenih haljina ili suknji koje laskaju njezinoj vitkoj figuri

Bivša novinarka za prijam u palači Zarzuela u Madridu odabrala je kombinaciju koja je malo koga ostavila ravnodušnim.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna brineta ponovno je zadivila besprijekornim osjećajem za stil ponovno potvrdivši svoju titulu kraljice stila. Poznata po svojim ženstvenim outfitima koji često uključuju osim odjeće s potpisom i komade iz svima pristupačnih high street brendova poput Zare ili Manga ni ovoga puta nije razočarala.

U lepršavoj bijeloj haljini klasične midi dužine ukrašenoj sitnim tamnoplavim kvadratićima tri četvrt rukava, kraljica Letizia je bila mamac za poglede. Kako modu ima u malom prstu, španjolska modna ikona nije zaboravila niti na ključne modne detalje poput stilettica od brušene kože i trendi remena kojim je dodatno naglasila vitki struk.

Elegantna brineta baš poput Kate Middleton često reciklira odjeću pa je ovu haljinu s potpisom brenda Massimo Dutti čija je cijena oko 750 kuna, nosila prošle godine u rujnu prilikom posjete sjeverozapadu Španjolske.

  • +2
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Decentan make up i klasična lob frizura odlično su se uklopili u ovo modno izdanje elegantne supruge španjolskog kralja Felipea VI s kojim ima dvije kćeri, Leonor i Sofiju.

MODNA IKONA

Kraljica Letizia zablistala u pristupačnoj haljini popularnog high street brenda

Pogledaj galeriju

Haljine sa sitnim uzorkom savršeno su modno rješenje za sve one koji se najbolje osjećaju u ženstvenim stajlinzima s retro vibrom pa nećete pogriješiti ako se odlučite za kockice, točkice ili sitne cvjetiće koji nikad neće izaći iz mode, a odlično se uklapaju u svaki stil.