KRALJEVSKO RECIKLIRANJE

Kraljica Letizia ne izlazi iz omiljenih crvenih čizama

07.03.2018 u 17:47

Bionic
Reading

Za prijem španjolskih Olimpijaca kraljica Letizia odabrala je stajling koji se savršeno podudarao s crveno-bijelom odjećom sportaša, no skloniji smo vjerovati da je Letizia dobitnu kombinaciju prilagodila omiljenim crvenim čizmama, nego trenirkama svojih gostiju

Kraljica Letizia i kralj Felipe dočekali su u srijedu u madridskoj palači Zarzuela španjolske sportaše koji su se nedavno vratili sa Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu s dvije brončane medalje, a kraljica je tom prigodom odjenula crveno-bijelu suknju cvjetnog uzorka, elegantnu bijelu dolčevitu i crvene čizme do koljena s potpisom španjolskog brenda Magrit.

Iako je neosporno da se ovom modnom kombinacijom kraljica savršenu uklopila u sliku španjolskih olimpijaca, evidentno je i da su trendi crvene čizme od antilopa njezin omiljeni par obuće i dokaz da čak i pripadnici kraljevskih obitelji u svojim garderobama imaju komade od kojih se ne odvajaju.

Naime, Letiziji je od prosinca ovo barem treći put da se na nekom javnom događanju pojavila u istim čizmama.

Posljednji je put u njima viđena prošloga tjedna na izložbi suvremene umjetnosti ARCO Art Fair u Madridu, kada ih je sparila s elegantnom midi-haljinom dugih rukava, živahne crvene nijanse poput omiljenih čizama i crvenom torbicom s efektom zmijske kože.

U trendi čizmama kraljica je prvi put uočena u prosincu prošle godine u Madridu, na sastanku sa Španjolskom udrugom za borbu protiv raka. Tom je prigodom čizme ukomponirala s crvenim vunenim kaputom, crnom dolčevitom, Zarinom crvenom torbicom i istom suknjom cvjetnog uzorka koju je odjenula i za susret s olimpijcima u srijedu.

  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: N.N.