U BLAGDANSKOM DUHU

Ruši sva pravila: Kraljica u seksi čizmama koje obožavaju trendseterice

22.12.2017 u 10:27

Bionic
Reading

Poznata po modnim kombinacijama kojima uvijek plijeni posebnu pažnju javnosti, kraljica Letizia ovaj je put uspjela nadmašiti samu sebe

Odlaskom na sastanak sa španjolskom Udrugom protiv raka u Madridu, prelijepa španjolska kraljica zablistala je u crvenom od glave do pete.

Bivša novinarka servirala je izdanje u blagdanskom duhu stvoreno od zavodljivog para čizama iznad koljena s potpisom španjolskog brenda Magrit, a njima je pridružila suknju zanimljivog uzorka i crnu dolčevitu koju je nosila ispod efektnog kaputa na preklop s potpisom omiljenog brenda Hugo Boss.

  • +22
Blagdansko izdanje kraljice Letizije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U kaputu identičnog kroja na javnoj objavi zaruka s princem Harryjem nedavno se mogla vidjeti buduća vojvotkinja Meghan Markle, a on, s potpisom kanadskog brenda Line, rasprodan je u svega nekoliko minuta.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Kombinaciju u znaku crvenih odjevnih komada Letizia je stilizirala decentnim naušnicama s potpisom madridske zlatarnice Joyería Yanes te efektnom torbicom metalnih detalja i avangardnog uzorka s potpisom high street brenda Zara.

Spomenutu torbicu već je imala priliku nositi, a njezinim odabirom lijepa španjolska kraljica još je jednom dokazala da nije imuna na cjenovno pristupačne komade.

  • +8
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia