PRONAŠLA RJEŠENJE

Kraljica Letizia napokon odbacila anatomske tenisice i uskočila u chic balerinke

28.05.2024 u 09:34

Bionic
Reading

Volodimir Zelenski stigao je u prvi posjet Španjolskoj nakon ruske invazije. U velebnoj palači Zarzuela u Madridu, ukrajinskog predsjednika svečano je ugostio kralj Filip VI. sa suprugom, španjolskom kraljicom Letiziom

Već u zračnoj luci u Madridu, ukrajinskog predsjednika dočekao je španjolski kralj. S njim je u kraljevskoj palači Zarzuela imao sastanak, a zatim im se na svečanom ručku pridružila španjolska kraljica Letizia.

Nakon nedavnog izdanja u crvenom odijelu s potpisom high street brenda Mango, za susret s ukrajinskim predsjednikom, kraljica Letizia i ovoga puta igrala je na kartu elegancije.

Španjolski kraljevski par sa ukrajinskim predsjednikom Izvor: Profimedia / Autor: PPE / Sipa Press / Profimedia

Njezinim izdanjem u kraljevskoj palači dominiralo je tamnoplavo odijelo u znaku trendovskog pinstripes uzorka sa potpisom Massima Duttija, još jednog popularnog high street brenda iz grupacije Inditex.

Spomenuto odijelo novitet je u kolekciji španjoske kraljice, baš kao i crne balerinke, kakvim se udaljila od tenisica brenda Vivo barefoot, ortopedskog modela iz kojeg posljednjih tjedana ne izlazi s razlogom.

Ljubav prema visokim potpeticama španjolsku kraljicu koštalo je zdravlja. Uz postojeće ortopedske probleme nedavno je zadobila prijelom proksimalne falange središnjeg prsta desne noge, zbog čega je prisiljena nositi šire i puno udobnije cipele.

Poput spomenutih tenisica, njezine crne balerinke također se mogu ortopedskim značajkama, a djelo su španjoskog brenda Cacles Barefoot specijaliziranog za anatomsku obuću namijenjenu svim uzrastima.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević