NJEZINA OMILJENA BOJA

Kraljica Letizia moćno crveno odijelo isfurala s anatomskim tenisicama

26.05.2024 u 13:57

Bionic
Reading

Sa suprugom, kraljem Felipeom VI, kraljica Letizia pojavila se u Oviedu na obilježavanju Dana španjolskih nacionalnih oružanih snaga. Lijepa kraljica još je jednom pokazala koliko moćno izgleda u svojoj omiljenoj boji

Španjolska kraljica Letizia izgledala je sjajno u moćnom odijelu jarke crvene boje, odabravši ga za novo pojavljivanje sa suprugom, kraljom Felipeom.

51-godišnjakinja je odabrala odijelo u omiljenoj boji, ispod kojeg je, u isotj nijansi, imala i top s detaljima cvijeća, a minimalan je bio i nakit - tek zlatne naušnice sa crvenim detaljima i prsten kojeg je stavila na prstenjak lijeve ruke.

Kosu je raspustila, a kada je riječ o make-up, on je bio nježan i svjež. Ono što su mnogi zamijetili da je i ovoga puta španjolska kraljica odabrala bijele tenisice.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kraljica Letizia od nedavno je suočena s popriličnim izazovom – ne smije nositi cipele visokih potpetica, a tom je i više nego uspješno doskočila odabravši Vivo barefoot tenisice, ortopedski model tenisica koji imitira osjećaj bosih nogu.

I ovog puta kraljica se omiljenih štikli odrekla te posegnula za anatomskim tenisicama. Iako su tenisice pravi hit posljednjih nekoliko sezona te uspješno mijenjaju visoke potpetice, kraljica Letizia se na tenisice odlučila zbog zdravstvenih razloga.

elegantna i chic

Kraljica Letizia ne izlazi iz odijela, a sada je spojila i dva vruća trenda

Pogledaj galeriju

Naime, nedavno je pretrpjela prijelom proksimalne falange srednjeg prsta na desnoj nozi. Ozljeda, zadobivena nakon nezgode, zahtijevala je previjanje da bi se područje imobiliziralo. Kao rezultat toga, Letizia je sljedećih nekoliko tjedana prisiljena držati se podalje od visokih potpetica, no to nije jedini razlog.

Prije dvije godine dijagnosticiran joj je Mortonov neurom. Riječ je o stanju koje utječe na živce u nožnim prstima i uzrokuje zadebljanje tkiva, a godinama pati i od kronične metatarzalgije - koja se očituje iznenadnom pojavom boli u prednjem dijelu stopala i to obično za vrijeme aktivnosti - tako da mora paziti na obuću, a 'barefoot' tenisice sada su joj najbolji saveznik, Srećom, odlično se slažu s chic odijelima koje kraljica tako rado nosi u posljednje vrijeme.