VJERNA SVOM STILU

Ona je dokaz da ova klasična ljetna obuća pristaje svim modelima lepršavih haljina

14.08.2020 u 09:15

Bionic
Reading

Uvijek elegantna španjolska kraljica Letizia zna kako se visoke ljetne temperature najbolje podnose u lepršavim haljinama i espadrilama na punu petu koje su njezin omiljeni odabir ljeti

Sa suprugom, kraljem Felipeom VI i njihove dvije kćeri, princezama Leonor i Sofijom, španjolska kraljica Letizia posljednje dane provodi na kraljevskoj turneji u sklopu koje posjećuju autonomne španjolske zajednice s ciljem potpore gospodarskim, društvenim i kulturnim aktivnostima nakon izbijanja pandemije koronavirusa.

Nakon službene posjete najvećem španjolskom otoku Mallorci, kraljevski par za svoju iduću postaju odabrao je obližnji otok Menorca na kojemu su, između ostalih lokacija, posjetili turistički gradić Port de Ciutadella.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, svoje kraljevske dužnosti u ljetnim mjesecima Letizia redovito obavlja u dobitnoj modnoj kombinaciji sačinjenoj od lepršavih modela haljina i espadrila na punu petu, za koju se i ovoga puta odlučila.

S visokim ljetnim temperaturama na španjolskom otoku Menorca, kraljica Letizia i ovoga se puta izborila sa stilom uskočivši u bijeli model ženstvene haljine dužine midi koja se posebno isticala detaljima u znaku tankih, valovitih naramenica, namreškanim dekolteom i vezenim, cvjetnim detaljima, uz dodatak gumbi po sredini kreacije.

Kako se doznaje za njezinu haljinu zaslužan je poznati španjolski high street brend Uterque u čijoj je crvenoj haljini prije nekoliko dana viđena na Mallorci, a kao i nebrojeno puta do sada svoje novo izdanje u nizu začinila je omiljenim ljetnim sandalama – espadrilama na punu petu.

U sklopu brojnih kraljevskih angažmana u ljetnim mjesecima, Letizia se nije libila istaknuti svoju impresivnu kolekciju ove bezvremenske ljetne obuće, a ovoga puta odlučila se za kremasti model s potpisom domaćega brenda Macarena.