OMILJENI MODNI DODATAK

Ni lijepa kraljica nije odoljela hit torbi ljeta, a ova čak nosi njezino ime

18.08.2020 u 09:21

Bionic
Reading

Kralj Filip VI i kraljica Letizia od Španjolske nastavljaju obilaziti turistička mjesta u svojoj domovini. Posjetili su Arheološki muzej na Ibizi i Puig des Molins, najbolje očuvanu nekropolu na Mediteranu i dom božice Tani, a lijepa kraljica ponovno je sve oduševila svojim savršenim ljetnim stajlingom, spojivši dva najpoželjnija ljetna komada

Jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, kako joj često tepaju mediji, ukrala je pažnju na Ibizi kada se sa suprugom, kraljem Filipom VI pojavila na ulicama grada. Lijepa kraljica Letizia, koja će u rujnu proslaviti 48. rođendan, okretala je glave u prekrasnoj bijeloj haljini maksi kroja s detaljem čipke i rupičastim elementima, a koja je spas u ljetnim danima.

Osim što se haljina ne lijepi za kožu te je udobna, bijela boja odbija sunčane zrake pa je vrućine ipak lakše podnijeti. Riječ je o haljini s potpisom brenda Charo Ruiz, a španjolska kraljica uskladila ju je s omiljenim joj espadrilama na punu petu Macarena, zlatnim prstenom s potpisom brenda Karen Hallam i preslatkim mini slamnatim cekerom.

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slamnati cekeri neizostavan su modni dodatak u ljetnim mjesecima, a posljednjih sezona toliko su popularni da ih je moguće zateći na svakom koraku. Trendseterice su potpuno izgubile glavu za ovim modelom torbe pa nose cekere u svim prilikama, od plaže do gradske špice.

Dok se mnoge trendseterice odlučuju za trenutno najpopularniji model s potpisom brenda Loewe, kraljica Letizia je prednost dala mini cekeru s potpisom španjolskog brenda Whittelily koji nosi naziv po njoj - 'Letizia'.

  • +23
Kraljica Letizia u espadrilama Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica je ovaj ceker s dodatkom kožnih drški i remena po sredini proslavila nakon što ga je ranije nosila u nekoliko navrata, a mnoge privlači i njegova pristupačna cijena od 280 kuna.