TJEDNI HOROSKOP

Kraj kolovoza nije omiljeno doba Riba, ljubav Vaga i Strijelaca bit će na kušnji, Bikovima se smiješi uspjeh u zavođenju, a Jarcima značajni dobici

26.08.2019 u 07:08

Bionic
Reading

Vage će se ovoga tjedna naći na ljubavnom raskrižju, a neodlučnost bi ih mogla koštati gubitka partnera. Ljubavne veze Strijelaca pod nepovoljnim utjecajem Djevice naći će se na testu izdržljivosti i međusobnog povjerenja. Bikovima Venera i Sunce u Djevici daju krila za nova poznanstva i udvaranje, a oni zreliji razmišljat će o ulasku u bračne vode. Navala obaveza i hitni rokovi uvijek teško padaju Ribama i čine ih razdražljivima. Jarcima se smiješe značajni dobici, ali za njih bi trebalo nešto i uložiti

Pred slobodnim je Ovnovima nekoliko romantičnih prilika, no svaka će imati poneki nedostatak. Nemojte se žrtvovati, već pričekajte iduću seriju prilika. Obavite što je moguće više do petka jer će vas preko vikenda uhvatiti tromost i bezvoljnost. Novac će vam se kratko zadržavati u džepovima, iako će ga i dalje dovoljno pritjecati.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Društvo prijatelja odgovarat će Bikovima više nego boravak u četiri zida ili obiteljski susreti. Ako ne budete izlazili, bit ćete na gubitku jer vam Venera i Sunce u Djevici daju krila za nova poznanstva i udvaranje. Imate li trgovačkog dara, sklopit ćete izvrsne poslove i nekome utrpati stvari kojih se želite osloboditi. Imat ćete problema zbog kašnjenja i nepreciznosti.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizancima će vladavina Djevice protresti intimnu sferu. Susret s nekim uzbudljivim sredinom tjedna na mjestu na koje rijetko dolazite mogao bi unijeti nemir u vašu vezu ako je već bila krhka. U poslu vam treba pomoć u vidu savjeta, preporuke ili intervencije nekog utjecajnog znanca kod vašeg nadređenog. Neočekivan zdravstveni problem, ne nužno vaš, uzrokovat će vam neplanirane troškove.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi, zabranjeno je voće najslađe. Vaš će pogled, a možda i ruka, krenuti prema tuđem vrtu, ali pripazite: svaki cijenjen vrt ima i oštrog čuvara. Ne predstoje vam veća profesionalna iznenađenja. Sve se odvija kako treba pa ćete obavljati redovne obaveze s minimalnim utroškom vremena i energije. Pazite, međutim, na financijske prohtjeve ili nespretne poteze bračnog druga ili stalnog partnera.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Netko blizak mogao bi tražiti od Lavova pozajmicu ili jamstvo za kredit. Vaša poslovična velikodušnost ovom bi vam prilikom mogla škoditi. U ljubavi će biti burno jer će vaše i partnerovo raspoloženje snažno i brzo oscilirati. Dug koji ste zanemarili dolazi na naplatu. Ne radi se nužno o novcu, nego i o nematerijalnoj usluzi. Ne budete li voljni i sposobni otplatiti dug, upast ćete u neugodnu situaciju.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice, vašem partneru ili simpatiji stalo je do vas, ali nemojte ih stavljati na kušnju jer će ih to razdražiti. Uoče li da ih testirate, postat će vam manje skloni. Financijska i poslovna scena izgledaju nešto bolje, ali vi se ne pouzdajete u dobre vijesti, nego samo u konkretno ostvarenje. Zahvaljujući tome, nećete pokleknuti pred porivom da napravite poneki ekstravagantan trošak.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage se nalaze se na ljubavnom raskrižju, a do kraja tjedna zbog toga bi mogla kanuti i poneka suza. Bit ćete neodlučni u svim fazama krize, što će partnera rasrditi i učvrstiti u nakani da raskrsti s vama. Obaveze koje ste odgodili zbog ljeta počinju vas ubrzano sustizati. Sada se bacite na nadoknađivanje zaostataka. Planeti su vam umjereno naklonjeni pa ćete uspjeti.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Snažan libido Škorpione je već mnogo puta gurnuo u kratku i površnu vezu. Vjerojatno će tako biti i ovog tjedna, naročito preko vikenda. Na meti će vam biti prijatelj ili suradnik koji vas je zagolicao tjelesnim atributima. Sljedeći dani povoljni su za traženje kredita ili pozajmice, no budite umjereni u iznosu.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Na testu izdržljivosti ljubavne veze i međusobnog povjerenja nije izgledno da će Strijelci dobiti prolaznu ocjenu. Ako pokušavate zavesti novu simpatiju, bit ćete brzopleti i napasni. Profesionalne obaveze zahuktavaju se i uvlače vas u vrtlog. Mogli biste izbjeći neke zamke, ali ne i sve. Ozbiljno i odgovorno pristupite zadacima. Ako ste student, zagrijte stolac.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pred Jarcima koji su nedavno raskinuli vezu još je jedan pokušaj oživljavanja. Moglo bi uspjeti, no zapitajte se treba li vam ljubav na aparatima. Osobna pitanja zauzimaju vam misli i navode vas da rutinski pristupate obavezama. Srećom, nema iznenađenja na vidiku, pa si možete priuštiti laganiji ritam. Ne okrećite svaki novčić sto puta kao da vam je zadnji. Na pomolu su značajni dobici.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Privatni život Vodenjaka bit će pomalo neuredan. Zaboravljat ćete na sastanke ili kasniti na njih, a onda pokušati opravdati svoje propuste prozirnim izmišljotinama. Pokušajte barem zapamtiti što ste kome rekli. Bavite li se trgovinom, bankarstvom ili marketingom, sredinom tjedna izgledni su problemi s važnim klijentima ili naporni pregovori s potencijalnim poslovnim partnerima. Srećom, sve ćete to uspješno prebroditi.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Osoba koja se Ribama činila pogodnom za potencijalnog partnera usmjerila je pažnju drugamo. Netko treći uporno gleda u vašem smjeru, ali vas to ne uzbuđuje. Svejedno, isplatilo bi vam se da uzvratite pogled i osmijeh. Pristojna svota koja će vas obradovati početkom tjedna do vikenda će postati samo blijeda uspomena. Vi ste majstori potrošnje, ne štednje.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.