SVE JOJ PRISTAJE

Komplimenti na sve strane: Lejla Filipović uspješno kombinirala haljinu s upečatljivim tenisicama

24.03.2023 u 12:07

Bionic
Reading

Lejla Filipović u svakoj prigodi izgleda sjajno, a za najnoviji je look koji joj je odlično pristajao dobila je brojne pohvale

Uvijek besprijekorno dotjerana, bivša Miss Hrvatske za svoje ženstvene kombinacije redovito dobiva samo komplimente.

Lijepa supruga Tarika Filipovića spremno je pozirala u beogradskoj Knez Mihajlovoj u stajlingu kao stvorenom za proljeće.

Efektne kombinacije haljina s tenisicama i godinama su veliki hit među zaljubljenicama u modu, pa je i lijepa Dubrovkinja posegnula za takvim spojem koji ima i pouzdan anti-age efekt.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

U haljini duljine ispod koljena u nježnoj nijansi puderaste svjetloružičaste koju je uparila s ljubičastim tenisicama i torbom, Lejla je izgledala kao da je upravo sišla s modne piste.

Mladenačka frizura, dobar make up, sunčane naočale i baloner preko ruke, bili su dovoljni da zgodna mama dva sina ponovno izmami pregršt pohvala. 

'Uvijek najljepša', 'Prelijepa', samo su se redali komplimenti. 

Inače, Tarik i Lejla u braku su 15 godina, a nedavno mu je njegova supruga čestitala rođendan divnom čestitkom.

'Moja ljubav, moj životni suputnik, moja podrška, moja motivacija i inspiracija danas slavi svoj dan. Da si mi zdrav, sretan i uvijek nasmijan. Da i dalje nesebično dijeliš svoju ljubav, emociju i empatiju. Da nas i dalje uveseljavaš i nasmijavaš. Da se i dalje veseliš kao dijete rođendanima i malim sitnicama. Sretan rođendan, ljubavi!!! Volim te beskrajno!', poručila je tad Lejla.