ZAVODLJIV LOOK

Iz Londona u New York: Zrinka Cvitešić sve zadivila u glamuroznom izdanju

24.03.2023 u 08:56

Bionic
Reading

Znanstveno-fantastična drama ‘The Power’, sa Zrinkom Cvitešić u jednoj od glavnih uloga, novi je adut streaming servisa Prime Video. Nakon Londona, ekipa serije na promo turneji stigla je do New Yorka gdje je naša glumcia zablistala u još jednom odličnom stajlingu

U nadolazećoj serini naša istaknuta filmska, televizijska i kazališna glumica tumači lik Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo.

Uz bok holivudskim facama predvođenim Toni Collette, 43- godišnja Karlovčanka i na njujorškoj premijeri privlačila je pozornost svojim modnim odabirom.

  • +6
Zrinka Cvitešić Izvor: Profimedia / Autor: Cindy Ord / Getty images / Profimedia

Nakon Londona i stajlinga u znaku korzeta s potpisom Matije Vuice, za njujoršku premijeru serije pripremila je glamurozno izdanje u znaku bogato ukrašene haljine koju također potpisuje poznata domaća dizajnerica.

Presvučena mnoštvom sjajnih aplikacija, ova lepršava kreacija na Zrinki isticala se i zavodljivim detaljem poput dubokog, V-izreza dekoltea, a uz glamurozni make-up i blago valovitu frizuru učinila ju je jednom od najbolje odjevenih dama na premijeri u New Yorku.

Visokobudžetna serija 'The Power' temelji se na nagrađivanom romanu britanske autorice Naomi Alderman. Prve tri epizode bit će premijerno prikazane ekskluzivno na Prime Video u petak, 31. ožujka, s novim epizodama dostupnim svakog petka, do finala sezone koje se očekuje 12. svibnja.

  • +24
The Power Izvor: Prime Video / Autor: Prime Video