PLANETARNA KRETANJA U listopadu

Komplikacije u vezi mogu očekivati Škorpioni, Bikovi, Lavovi i Vodenjaci

06.10.2018 u 08:05

Bionic
Reading

Ovog mjeseca će uslijed Venerina retrogradnog kretanja mnogima trebati više osobnog prostora i privatnosti

Novim planetarnim kretanjima najviše će biti zahvaćeni Škorpioni, Bikovi, Lavovi i Vodenjaci, bilo da će tražiti više privatnosti za sebe, bilo da će njihovi partneri tražiti to od njih. U oba slučaja to će stvoriti privremene komplikacije u vezi. Venera će postati retrogradna 6. listopada, a do kraja mjeseca vratit će se u Vagu.

U utorak 9. listopada noćno će nebo biti zamračeno mladim Mjesecom u Vagi uslijed konjunkcije Sunca i Mjeseca. Glavni zadatak bit će vam unijeti više sklada u odnose i dovesti privatni život u ravnotežu s obavezama.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dan kasnije Merkur ulazi u Škorpiona, što će svim znakovima ojačati moć zapažanja. Pod tim planetarnim utjecajem izražavat ćete se direktnije i oštrije, često s dozom ironije. Nemojte zanemariti pristojnost kao važan pregovarački adut.

Merkur će se 15. listopada naći u konjunkciji s Venerom, a 19. listopada u trigonu s Neptunom. Zahvaljujući tim planetarnim odnosima oni koji se bave umjetnošću ili dizajnom bit će obdareni povećanim nadahnućem.

U utorak 23. listopada Sunce ulazi u Škorpiona pa će se do kraja mjeseca nalaziti u prijateljskom odnosu sa Saturnom u Jarcu. Cijela će vladavina Škorpiona, a naročito njenih prvih deset dana, biti povoljno razdoblje za dubinsku osobnu preobrazbu.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dan kasnije nastupit će pun Mjesec u Biku kao posljedica opozicije sa Suncem u Škorpionu. Budite prizemljeni, pozabavite se praktičnim stvarima te budite oprezni s novcem i drugim oblicima imovine.

Posljednjeg dana listopada Merkur ulazi u Strijelca, a Venera se na dva tjedna vraća u Vagu. Pod njihovim okriljem optimizam i samouvjerenost tjerat će vas na akciju, ali vas neće nužno dovesti do uspjeha.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia