POZIV NA OPREZ

Kome prijeti subotnja pomrčina u Lavu?

11.02.2017 u 13:18

Bionic
Reading

Pun Mjesec i pomrčina Mjeseca nastupaju u subotu ujutro u 1 sat i 33 minute po hrvatskom vremenu, a njihov će se utjecaj osjećati cijelog vikenda

Iako i puni i mladi Mjesec utječu na cijeli zodijak, ovaj će uštap najjače pogoditi pripadnike fiksnih znakova Lava, Vodenjaka, Bika i Škorpiona rođene oko 10. kolovoza, 10. veljače, 10. svibnja i 10.  studenog (dakle, ljude s natalnim Suncem oko 22 stupnja svog znaka). Ova se Mjesečeva faza odvija na 22 stupnja i 28 minuta Lava, a nasuprot Sunca na 22 stupnja i 28 minuta Vodenjaka.

Preporučujemo svima, a posebno spomenutim znakovima, da se ovog vikenda klone rizika, neizvjesnosti, većih troškova te verbalnih i tjelesnih sukoba. Ako su vam propisani lijekovi, precizno se pridržavajte terapije, a suzdržite se od alkohola i drugih droga. Nužno je da budete što svjesniji i trezveniji.

Pazite na vrijednosti, dokumente, ključeve, ulazna vrata, izvore energije i opasne alate. Ne suprotstavljajte se nadređenima, organima vlasti i bilo kome tko je po nečemu snažniji ili utjecajniji od vas.

Budite promišljeni i strpljivi

Ne šaljite grube ili prijeteće poruke. Ako želite započeti, učvrstiti ili raskinuti neki odnos - bilo privatan ili profesionalan - pričekajte s odlukom do ponedjeljka ujutro i tada ponovno procijenite svoju namjeru. Kad prođe utjecaj punog Mjeseca možda ćete se predomisliti u odnosu na ono što želite i osjećate sada.

Sličnu vam preporuku upućujemo i u pogledu raspolaganja skupljim predmetima. Tijekom uštapa mogli biste silno htjeti nešto kupiti ili se nečeg riješiti - prodajom ili bacanjem u smeće. Ovo se upozorenje odnosi i na brisanje kompjuterskih aplikacija i datoteka. Sad nećete biti dovoljno racionalni pa biste mogli povući pogrešan potez koji bi bilo teško ispraviti.