LILY COLLINS

Kombinacija koju vrijedi iskopirati: Zvijezda 'Emily u Parizu' 'doktorirala' je na temu francuskog chica

21.01.2021 u 12:52

Bionic
Reading

Glumica Lily Collins koju su mnogi zavoljeli zbog uloge u Netflixovoj seriji 'Emily u Parizu', uvijek je u središtu pozornosti zbog svog nenadmašnog modnog stila

Tridesetjednogodišnja glumica koja je nedavno objavila sretnu vijest da se zaručila za svog dugogodišnjeg dečka, redatelja Charlieja McDowella koji dolazi iz poznate glumačke obitelji (majka mu je glumica Mary Steenburgen, a otac glumac Malcolm McDowell) rijetko kad griješi po pitanju mode.

  • +3
Lily Collins Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lily s lakoćom niže odlične modne stajlinge jedan za drugim te uvijek izgleda fantastično i kad je u nekom 'običnom' dnevnom izdanju.

Atraktivna brineta, inače kćer poznatog britanskog glazbenika Phila Collinsa, ponovno je pokazala svoj osjećaj za modu u dnevnom izdanju bez greške.

  • +3
Lily Collins Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Da su kardigani hit komad u koji vrijedi investirati u mjesecima koji su pred nama jer se odlično uklapaju u svaki outfit, zna i Lily koja nije promaknula fotografima u casual stajlingu za peticu.

Zvijezda 'Emily u Parizu' baš poput neke stajliš Francuskinje uspješno je iskombinirala udobni kraći kardigan s bijelim pamučnim topom, trapericama širih nogavica i nude kožnim loafericama, a o ovaj jednostavan, ali cool look upotpunila je manjom torbicom i efektnim sunčanim naočalima.

U jednom je ranijem intervjuu rekla da koliko god bila umorna, nikad ne zaboravlja očistiti lice i nanijeti losion na lice. Svoj blistavi ten duguje i serumu te je velika ljubiteljica rolera za lice kojeg prije korištenja drži u hladnjaku.

Ističe kako je pri njezi kože serum i roler treba koristiti i na koži vrata što mnogi često zaboravljaju.