ISTRAŽIVANJE LYSTA

Komadi od jeansa nikad nisu bili tako popularni kao ove sezone, a ove traperice uvjerljivo su najtraženiji komad

11.02.2021 u 10:24

Bionic
Reading

Iako su brojne dame prigrlile trend udobnih odjevnih komada uslijed globalne pandemije, potražnja za trapericama i komadima od denima u stalnom je porastu od početka nove kalendarske godine

Prema novom tjednom izvještaju podne tražilice Lyst, modni kupci diljem svijeta ovih dana posebno su interesirani za denim.

Potražnja za trapericama i denim komadima općenito od početka siječnja porasla je za 23 posto prema Lystu, a ženski kupci u prosjeku pretražuju ponudu traperica na internetskim trgovinama dvostruko više od muškaraca.

Kao što je slučaj s brojnim odjevnim komadima i obućom, pojedini slove za najpopularnije, a kada govorimo o trapericama pažnju ženskih kupaca posljednjih tjedana osvojio je takozvani crossover model visokog struka s potpisom švedskog high street brenda Weekday.

Pretraživanja kupaca za shacket modelima jakni od trapera od početka siječnja porasla su za 40 posto, a popularnim stilovima traperica u svijetu modnih kupaca pokazali su se ležerni modeli širokih nogavica, s detaljem poderotina te inačice u patchwork maniri.

  • +41
High street ponuda širokih hlača i traperica Izvor: Promo fotografije / Autor: promo