UVIJEK PRI RUCI

Komad odjeće za spas u zadnji čas

27.12.2013 u 08:25

  • +31

'It' komad - sako

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nevjerojatno koliko je stilova sakoa u trendu ove sezone! Od svilenih preko vunenih do traper materijala, od klasičnih preko bolera do vojničkih modela… Pogledajte ponudu po našim dućanima

Najklasičniji ženski sako jednobojan je, ima tri gumba sprijeda, prati liniju tijela odnosno naglašava struk, ima klasičnu kragnu koja prati V-izrez na dekolteu. Iako je najčešće dio strožeg i poslovnog izgleda, uz ravne dobro krojene hlače ili olovka suknju te haljinu, danas je dopušteno nositi ih čak i uz traperice.

No kad već imate klasični sako, vrijeme za jedan ovakav otkačeniji primjerak, kao prvo, jedan u boji pa jedan cvjetni, zatim jedan kričavo crveni, ili možda jedan od trapera.

Nose se i oni do struka ili pak dugi gotovo do koljena.

Jednako kao što je slučaj s kaputima, jaknama i vestama, i sakoi koji su u top trendu su – predimenzionirani, muškobanjasti. Uz košulju i uske hlače, odlično stoje i na ženama!

Zanimljivi su i traper primjerci sakoa, kao i oni pamučni koji po materijalu i nijansama izgledaju kao kakvi otmjeniji gornji dijelovi trenirke.

Naravno, tu su i sakoi koji su posebno krojeni tako da se ispod njih ne nosi ništa, ali da dovoljno sakriju i izgledaju sasvim sofisticirano.

Nabacite što god vas volja, ovo je sasvim sigurno jedan od najboljih ženskih saveznika za svaku priliku, od najzahtjevnijih do sasvim opuštenih.