OMILJENI MODNI DODATAK

Koliko skupih birkinica Tamara i Petra imaju u ormaru?

06.07.2012 u 10:40

Bionic
Reading

Poznate sestre Tamara i Petra Ecclestone, kćeri prvog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Slavice Ecclestone, poznate su po uskim i izazovnim opravicama te odjeći s dizajnerskim potpisom. Za odlazak za večeru ovoga puta su odjenule ležerne kombinacije, no birkinice nisu ispuštale iz ruke

Iako se Petra udala prošle godine, slavne sestre Ecclestone održavaju blizak odnos te se često viđaju na večerama ili pak u šopingu. Ovoga puta Tamara i Petra uputile su se na večeru u prestižni londonski restoran Kai Mayfair.

Čim su se vidjele, sestre su se izgrlile i izljubile, a kako to obično biva, i ovoga puta su uskladile stajlinge. Plavokosa i vitka Petra odjenula je jednostavnu crnu haljinicu te uz nju obula čizme ukrašene resama. I Tamara se odlučila za haljinicu, kratku, šarenu i cvjetnoga uzorka, a preko nje je odjenula traper jaknicu te obula balerinke. No čak i u  ležernim izdanjima Tamara i Petra se nisu odrekle svog omiljenog modnog dodatka, birkinice, sve brojnije u njihovim ormarima. Tih torbica, čija se cijena kreće od 70 tisuća kuna naviše, Tamara i Petra imaju u gotovo svim bojama i uzorcima.

Petra je preko ruke ponosno prebacila bež birkinicu ukrašenu zlatnim detaljima, a Tamara, nakon što je prije nekoliko dana viđena s birkinicom s animal printom, ovoga puta nosila je torbicu jarke narančaste boje.