NIKAD VITKIJA GLUMICA

Koliko odricanja stoji iza Ane Begić Tahiri?

28.06.2013 u 10:10

  • +5

Poznati na promociji proizvoda za mršavljenje

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Glumica se i dalje drži pravila koja je usvojila u savjetovanjima s nutricionistima. Kako i ne bi, kada je pomoću njih izgubila 14 kilograma i mnogo centimetara

U zagrebačkom Posh Fantasy Baru održano je predstavljanje i degustacija proizvoda za mršavljenje Nupo i proizvoda za njegu zdravog životnog stila. Na eventu su se okupili brojni uzvanici iz javnog života kojima je stručni Nupo tim predstavio Nipo prehranu. Tako je zanimljivo predavanje slušala Tončica Čeljuska, Maja Lena Lopatny, Neven Ciganović, Snježana Mehun i mnogi drugi.

Ambasadorica Nupa, glumica Ana Begić Tahiri govorila je o vlastitoj promijeni životnih i prehrambenih navika te o zdravom načinu gubljenja kilograma.

Ana je svjedočila da je uz pomoć Nupa na početku u pet dana izgubila pet centimetra, a do sada je izgubila 14 kilograma i mnogo centimetra.

Usto je počela redovito voziti bicikl te i dalje jesti šest obroka dnevno. Ana je jako zadovoljna rezultatima.

Uz gubitak kilograma popravila je zdravstveno stanje i krvnu sliku. Svoja iskustva će ovih dana dijeliti i s drugima na predstavljanjima Nupo koja će se održati u ljekarnama većim gradovima Hrvatske.