NE MARE ZA GLASINE

Prijateljstvo ili nešto više: Kendall Jenner uhvaćena u večernjem izlasku sa NBA zvijezdom

16.08.2020 u 20:16

Bionic
Reading

O navodnoj ljubavnoj vezi članice najpoznatije reality obitelji na svijetu i NBA zvijezde Devina Bookera počelo se šuškati ranije ove godine nakon što u jeku pandemije viđeni na zajedničkom odmoru u Arizoni, a ovoga vikenda dvojac je ugledan u večernjem uživanju u popularnom restoranu Nobu u Malibuu

Iako svoju ljubavnu vezu još uvijek nisu službeno potvrdili javnosti, jedna od najplaćenijih manekenki današnjice Kendall Jenner i zvijezda košarkaškog kluba Phoenix Suns više se ne skrivaju.

Dežurni paparazzo fotografi dvojac su uočili prilikom zajedničkog odlaska iz popularnog restorana Nobu u Malibuu u koji je pristigla i Kendallina mlađa sestra, beauty mogulica Kylie Jenner.

Kendall Jenner i Devin Booker Izvor: Profimedia / Autor: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim u javnosti, glasine o svojoj ljubavnoj vezi Kendall i NBA zvijezda pokrenuli su i na Instagramu, nakon što je 23- godišnji košarkaš prokomentirao jednu od objavljenih selfie fotografija modela.

Prije navodne ljubavne veze s Kendall Jenner, Bookera se romantično povezivalo s Jordyn Woods, bivšom najboljom prijateljicom Kylie Jenner koju je klan Kardashian otpisao nakon ljubavne afere s Tristanom Thompsonom, košarkašem i ocem kćeri Khloe Kardashian.