CHIC MODEL

Kojoj bolje stoji: Branka Krstulović, Maja i Đurđa Tedeschi u istoj haljini

30.05.2017 u 12:31

Bionic
Reading

Kreacije luksuzne pariške modne kuće Céline omiljen su izbor slavnih dama, a redovito su prvi izbor poznatih dama iz obitelji Tedeschi, Đurđe i snahe Maje. Lani su obje u nekoliko prigoda nosile istu haljinu s potpisom Céline, a u istoj je kreaciji na sinoćnjoj zabavi blistala i bivša misica, lijepa Metkovka Branka Krstulović

Jednostavna, ali itekako efektna siva lanena haljina iz prošlogodišnje Célineove kolekcije za proljeće i ljeto očito je bila pravi modni hit jer je osvanula na čak tri poznate Hrvatice. Osvojila je uvijek dotjerane dame istančanog modnog stila iz obitelji Tedeschi, ali i Branku Krstulović, koja se također može pohvaliti zavidnom garderobom.  

Maja Tedeschi nosila ju je sredinom svibnja prošle godine na predstavljanju monografije Adrisa u Muzeju suvremene umjetnosti, dok je istu haljinu njezina svekrva Đurđa Tedeschi pokazala u dvije prigode.

Prvi put ju je nosila u travnju prošle godine na modnoj reviji Aleksandre Dojčinović, a tada ju je kombinirala s mrežastim čarapama, remenom i trendi gležnjačama, dok ju je drugi put nosila krajem lipnja na zabavi održanoj nakon premijere baleta 'Petar Pan' u zagrebačkom HNK-u, taj put uz poluzatvorene cipele i omiljeni modni dodatak - efektan šešir.

Chic haljini nije odoljela ni Branka Krstulović te se u njoj pojavila na desetom rođendanu agencije Priredba. Poput Maje Tedeschi, poigrala se patentnim zatvaračem i otkrila dekolte.

  • +33
PRiredba studio u društvu brojnih prijatelja slavi 10. rođendan Izvor: Promo fotografije / Autor: JOHNPAVLIS

Zbog čega je ova naizgled jednostavna haljina tako posebna? Prozračni lan čini je idealnim izborom za tople ljetne dane, dok naglašeni balon-rukavi i skriveni korzet naglašavaju figuru, a nevidljivim patentnim zatvaračem postiže se željena doza seksipila, baš onako kako su to pokazale Maja Tedeschi i Branka Krstulović.