KOJOJ BOLJE STOJI

Modni dvoboj: Maja Tedeschi i Mirela Forić u istom stajlingu

01.02.2017 u 11:34

Mirela Forić i Maja Tedeschi

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Maja Tedeschi i Mirela Forić odabrale su iste šik hlače za večernji izlazak pa kao prave trendseterice pokazale da biranim stilom odijevanja lako konkuriraju svjetski poznatim damama i ljubiteljicama mode

Statement karirane hlače s efektnim završetkom koji se provlači ispod cipele zapele su za oko Mireli Forić i Maji Tedeschi.

Supruga bivšeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Darija Srne Balenciagine karirane hlače nosila je za izlazak u Laubu, a upečatljiv komad, čiji su neobičan završetak nogavica dizajneri pronašli u tajicama, dodatno je naglasila bijelim štiklama. Iste je hlače nosila i arhitektica Maja Tedeschi.

Kreativni direktor Balenciage Demna Gvasalia u kolekciji za 2016. predstavio je i karirani sako, ali i haljine.

Uspješni dizajner, inače osnivač francuskog modnog brenda Vetements jako dobro zna što će se svidjeti modnim ovisnicama, a tome svjedoči i nevjerojatan uspjeh njegove modne kuće koju je pokrenuo s bratom. Supruga poznatog biznismena Emila Tedeschija hlače je odabrala za gostovanje talijanskih filozofa Franca B. Bifa te pjevača kultnog sastava Primal Scream Bobbyja Gillespieja u Filozofskom teatru Srećka Horvata.

Dotjerana Maja Tedeschi uz trendi hlače s potpisom Balenciage ipak je ostala vjerna svojem omiljenom brendu Céline. Ovaj je put nosila raskošnu bundu ukrašenu crnim kožnim detaljima oko rukava, ali i torbicu koja se nosi oko struka. To je dio jesensko zimske kolekcije Céline za 2016. godinu.

Obje su dame odabrale čak i crnu dolčevitu, a Mirela Forić je iz svoje zavidne kolekcije ovaj puta pokazala torbicu Pierce nagrađivanog irskog dizajnera J. W. Andersona, jednu od najpoželjnijih torbica prošle godine.