SVI ZA JEDNOGA…

Kojim se proizvodima može njegovati čitava obitelj?

20.12.2012 u 11:29

Bionic
Reading

Za sve koji nemaju puno vremena, novca i živaca predstavljamo najbolje univerzalne proizvode za njegu kože

Postoje klasici kojima se čitave obitelji njeguju već desetljećima

U kategoriji praktičnih i učinkovitih proizvoda za njegu kože postoje klasici kojima se čitave obitelji njeguju već desetljećima, katkad i stoljećima.

Globalno najpoznatiji i najčešći odabir brojnih obitelji već 101 godinu legendarna je 'plava' krema Nivea Creme. Uoči svoga skorog 102. rođendana Nivea se pojavila u limitiranom izdanju ukrašena simpatičnim horoskopskim znakovima, ali zadržala je svoju megauspješnu formulu.

Sad svaki Jarac, Vodenjak, Riba, Strijelac… može njegovati svoju ispucanu kožu famoznim euceritom, sastojkom koji sadrži lipide protiv isušivanja.

Domaći kozmetički brend Rosal ponosni je vlasnik univerzalne kreme Family Hydrasoft. Kao što joj i ime kaže, ona hidratira i štiti kožu lica i tijela čitave obitelji. Ne samo da se brzo upija nego za sobom ostavlja ugodan miris, dok parafinsko ulje, pčelinji vosak i glicerin vrijedno njeguju kožu.

Sljedeći proizvodi za njegu vrlo osjetljive kože čitave obitelji nalaze se u praktičnim pakiranjima od oko pola litre, a možete ih naći u ljekarnama. Nježnim dermatološkim gelom za tuširanje francuskog dermokozmetičkog brenda Topicrem možete svakodnevno tuširati sebe i bebe. Kako je hipoalergen i obogaćen glicerinom, očuvat će zaštitni omotač suhe i osjetljive kože.

Francuski dermokozmetički brend La Roche-Posay postao je sinonim za univerzalnu njegu vrlo osjetljive i suhe kože sklone atopijskom dermatitisu koji se najčešće javlja tijekom hladnih zimskih mjeseci. Iritantni i bolni svrbež kože kod najmlađeg i najstarijeg člana obitelji spriječit će balzam Lipikar Baume AP obogaćen niancinamidom i hranjivim maslacem karite.