I TO JE TURIZAM

Koje to svjetski poznate face liječe slomljena srca u Hrvatskoj?

16.08.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Anderson je pobjegao u Hrvatsku kako bi razbistrio glavu i srce nakon što je njegov dugogodišnji dečko Ben Maisani snimljen kako se ljubi s drugim muškarcem

Cooper je objavio i fotografiju zalaska sunca u Hrvatskoj

Glumica Kelly Ripa koju domaći gledatelji mogu gledati na Fox lifeu u seriji 'Hope and Faith', doletjela je u Hrvatsku kako bi pružila podršku i utjehu Andersonu Cooperu, američkom novinaru i voditelju na CNN-u. Anderson je pobjegao u Hrvatsku razbistriti glavu i srce nakon što je njegov dugogodišnji dečko Ben Maisani snimljen kako

se ljubi s drugim muškarcem.

Druženje s Kelly poznati novinar ovjekovječio je fotografijom koju je potom podijelio sa svima putem Twittera. Osim te fotografije, Anderson je na popularnoj društvenoj mreži objavio i romantični zalazak sunca na hrvatskoj obali.

Američki novinar navodno je već bio sa svojim zaručnikom na odmoru u Hrvatskoj kada su fotografije objavljenje. Tada mu je dojavljeno za fotografije. Navodno se toliko naljutio da je Bena poslao nazad za Ameriku. On je odlučio ostati sam u Hrvatskoj, a onda mu se pridružila i Kelly. Nagađa se da su s njima u društvu i Kellyn suprug, glumac Mark Consuelos, ali i Andy Cohen, također televizijski voditelj koji je homoseksualne orijentacije.

I dok američki i britanski mediji pozorno prate ovu televizijsko-glumačku ljubavnu sapunicu, jedna stvar je sigurna – hrvatsku obalu poznate face toliko vole da im služi i kao bijeg od propalih veza. Očito da i liječenje slomljenih srca može biti sasvim plodna grana turizma.