LJETO NA JADRANU

Koja slavna faca ima najupečatljiviji razgolićeni torzo?

23.08.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Gotovo svaki dan serviramo vam slasne obline partijanerica sa Zrća, no ovoga puta tučemo kontru. Brinemo se za razbibrigu dama koje će sigurno uživati u paleti ovosezonskih muških torza te izabrati najbolji

Unatoč crnim prognozama našeg gospodarstva te horor pričama o tome da nam stigne biti i gore u Lijepoj Našoj, na odmor su pohrlile mnoge naše zvijezde. Tako smo u bezbrižnom izdanju susreli Željka Keruma, Gorana Višnjića, Aleksandra Stankovića i mnoge druge kojima je majica na odmoru postala totalno nepotreban rekvizit.

Najpoznatiji je torzo na rodni Jadran došao čak iz dalekog Hollywooda. Fatalni Goran Višnjić odlučio se odmoriti s obitelji uživajući u moru i domaćoj spizi. Kako bi nadoknadio propušteno vrijeme s prijateljima i obitelji, unajmio je veliko zdanje kojim jedri diljem prekrasnog Jadrana. Goran se pohvalio pravim akcijskim torzom te je fotografima u maniru svjetske zvijezde tek mahao s palube.

Svoje lijepo oblikovane bicepse na odmoru je pokazao i voditelj Aleksandar Stanković, odradivši na ljetovanju i medeni mjesec. Voditelj britkog jezika pokazao je da itekako pazi na liniju te da njegovo tijelo još uvijek ima potencijal fotomodela, što je svojevremeno primijetio i Stefan Lupino. Filmski izlazak iz mora Aleksandra možda dovede i do pobjede u ovoj anketi.

Tuširanje na jahti popularnog Joleta zabilježeno je tako da to glavni akteri sigurno nisu slutili. Fotograf je ulovio kapetana Joleta i njegov ne toliko popularni torzo te torzo kantautora Tončija Huljića u kupaćim gaćama. Gospođa Huljić je zasjenila ostatak mušketira na jahti jer, za razliku od njih, može se pohvaliti vrlo skladnim oblinama.

Željko Kerum izvukao je deblji kraj u ovoj priči. Naime, gradonačelnik je na plaži pokazao da se u zadnje vrijeme previše opustio. Ipak, ništa nas nije pretjerano iznenadilo. Kako je Kerum u iščekivanju svog drugog djeteta, više nema vremena za sebe pa je svoje tijelo predao gravitaciji.

Apolonski torzo nogometaša Marka Šimića zaintrigirat će i one najzahtjevnijeg ukusa. Marko je na Zrću ponosno pokazao svoje pločice koje su pravo osvježenje. I Cristianu Ronaldu bi se poljuljalo samopouzdanje kad bi se prsa u prsa slučajno sreli u plićaku.

Suprug Snježane Mehun, Mihael Galeković, već godinama pokazuje svoju besprijekornu liniju, kojoj cijele godine pridaje jednaku pažnju. Kao kapetan broda, uvijek pazi na sigurnost svojih gostiju, a ni konstantno tulumarenje nije uspjelo ostaviti negativnog traga na njegovom skladnom tijelu.

Zlikovac iz 'Larinog izbora' Filip Juričić uz svoju dragu Korinu ljetovao je na Hvaru, a naporno snimanje donijelo mu je, osim slave, i odličnu formu. Čini se da je samo pitanje vremena kad će utjeloviti nekog akcijskog junaka…

Nogometni reprezentativac Ivan Rakitić na ljetovanju s djevojkom ponosno je prošetao torzo koji je u bilo kojem godišnjem dobu u savršenom izdanju. Poznata Raketa žarila je i palila svojom pojavom, a savršenu građu je pokazala i njegova izabranica. Samo je pitanje vremena kada će ih angažirati neka modna kuća…