PLES SA ZVIJEZDAMA

Koja ima bolje noge: Daniela Trbović ili Mila Horvat?

14.12.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Kada je riječ o 'Plesu sa zvijezdama', mnogi su prikovani subotom uz mali ekran češće zbog neodoljivih ljepotica nego zbog njihovih plesnih koraka. Zato smo se prisjetili svih sedam sezona i njihovih dama koje su nam se zbog svojih seksi nogu urezale u pamćenje. Koja će ponijeti titulu 'najboljih nogu 'Plesa sa zvijezdama'', ostaje na vama

Daniela Trbović više je puta naglasila kako se previše voli da bi se utegla i nosila štikle te da uživa u komforu, ali još se i danas priča o njezinoj seksi kombinaciji kojom nas je oduševila u trećoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'. Daniela je konačno pokazala atraktivne noge koje duguje višegodišnjem bavljenju baletom tijekom školskih dana.

Žiri nerijetko nema milosti pa neki igraju i na kartu seksipila, posebno kada nisu pretjerano spretni na plesnom podiju kao što se to dogodilo Tatjani Jurić koja je u prošloj sezoni prva napustila natjecanje. Ipak, lijepoj Tatjani i njezinim nogama teško je bilo odoljeti.

Polufinalna emisija za dlaku je izmakla glumici Jelena Perčin koja je ispala u šestoj emisiji. Zahvaljujući savršenoj liniji, Jelena se uvukla u mini haljinu i svojim pokretima i koracima zavela publiku.

Iako je najavila da ako dođe do kraja, u finalu će plesati gola, to se, naravno, nije dogodilo. Lana Banely nas je pak počastila oskudnim haljinicama od kojih nas još boli glava. Zgodna novinarka na samom početku je od žirija dobila kritiku kako bi trebala malo više skupiti noge, međutim većini publike to nije smetalo.


U petoj sezoni gledatelji su uživali u vatrenom i seksi plesu zavodljive Mile Horvat koja je publiku, ali i žiri osvojila već u prvoj emisiji. U dobrom ritmu Mila je pokazala sve svoje draži pa nije ni čudo da je stigla do samog finala gdje joj je pobjeda izmakla za dlaku.

Na dugim i vitkim nogama svaka bi žena mogla pozavidjeti glumici Vanessi Radman, a u oko nam je upala i Iva Šulentić nakon koje smo zaključili kako 'dužina ipak nije važna'. U sportskom štihu zaplesala je i Iva Majoli koja je također pokazala sve svoje atribute u ultrakratkoj haljinici, a žestoka i razborita, ali itekako seksi bila je i nezaobilazna Nikolina Pišek koja je svog partnera doslovce 'zgazila' na plesnom podiju.

Trenutačno još uživamo u svoj raskoši Barbare Radulović koja je draga i publici i žiriju, posebno muškom dijelu koji teško odolijeva komentarima na račun njezinih nogu. Na plesnom podiju snalazi se odlično što dokazuju i najviše ocjene.