U CENTRU GRADA

Klizalište Žuti mačak nudi zimske radosti

14.12.2012 u 11:07

Bionic
Reading

Klizalište Žuti mačak nalazi se u sklopu trgovačkog poslovnog centra Green Gold, Radnička cesta 41 u Zagrebu, i prvo je privatno ekološki prihvatljivo klizalište

Na ledenoj površini dimenzija 600 m2 odvijaju se programi škole klizanja, hokeja, nagradne igre, MINI ZIMSKE IGRE (specijalizirane Zimske igre za sve sportove na snijegu i ledu namijenjene školarcima, koje se održavaju početkom veljače 2013. godine) te mnogi programi prilagođeni umijeću klizanja zainteresiranih građana i klijenata (team building, rođendani i sl.).

Instruktori na klizalištu su igrači koji su igrali za Hrvatsku hokejašku reprezentaciju ili klubove Mladost, Zagreb i Medveščak, a samo prošle godine kroz školu klizanja prošlo je više od 250 djece vrtićke dobi.

Žuti mačak je i jedino klizalište u gradu Zagrebu otvoreno cijeli dan za građane, na kojem svaki građanin može prijaviti svoju ekipu od 4-8 natjecatelja za prvu amatersku hokej ligu, tzv. pond hokej. Radno vrijeme klizališta Žuti mačak je svaki dan, od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 22 sata

U zimskoj atmosferi Green Gold centra klizanje može biti kul, a kuhano vino ili topli čaj, te niz ostalih poslastica koji se nalaze u Hokej baru upotpuniti ce zimski ugođaj.

Cjenik i program usluga

DISKO KLIZAVICA - GRAĐANSTVO: 20 kuna (sat i 30 minuta

Kul mjuza, light show i Hokej bar stvaraju jedinstven ugođaj! Powered by DJ Siniša radio HIT FM

ŠKOLA KLIZANJA/HOKEJA NA LEDU/UMJETNIČKOG KLIZANJA 250 kuna (pet sati

Klizanje naprijed i unatrag, kočenje, skretanje, brzina, skokovi… Škola na raspolaganju ima instruktore klizanja, hokejaške reprezentativce i profesionalne klizačice. Škole započinju svakoga ponedjeljka.

VIKEND ŠKOLA KLIZANJA: 50 kuna (jedan sat

Djecu svrstavamo u grupe prema predznanju i uzrastu. U vikend školu klizanja ne treba se upisati, a dolasci ne moraju biti kontinuirani.

DJEČJI VRTIĆ 50 kuna (jedan sat

Dječicu do visine 1.20m primamo u dječji vrtić. Dječica uče stajati na ledu, održavati ravnotežu i klizati uz razne igre. Roditelji su obavezna pratnja za djecu do šest godina starosti.

INDIVIDUALNI SAT: instruktor i jedan polaznik 120 kuna; instruktor i dva polaznika190 kuna; instruktor i tri polaznika 240 kuna

POND HOKEJ: pond hokej je hokej za amatere. Bez igre na tijelo, opreme i golmana. Gol je napravljen kako bi igrači pokazali svoje hokejaško umijeće i preciznost, a obzirom na to da je visina tek nešto viša od širine paka, igrači prema njemu ne pucaju visoke pakove. Svim igračima su osigurane palice.

POND HOKEJ utakmica 30 minuta - 200 kuna/ekipa od četiri do osam igrača. Na ledu se nalaze dvije ekipe, igra u trajanju 2 x 15 minuta

ZABIJ GOL: 30 kuna, palica uključena u cijenu (30 minuta trening + 30 minuta klizanja

Mislite da je hokejaškom golmanu lako dati gol? 30-minutni trening na gol NHL dimenzija ili na Pond hokej gol s instruktorom klizališta Žuti mačak u kojem ćete doznati sve o bekendu, forhendu, kako zabiti gol u rašlje, napraviti fintu, pucati kroz noge…

ROĐENDANI: 1.000 kuna za 10 do 16 osoba, svaka sljedeća osoba 30 kuna (jedan sat na 1/3 klizališta za do 16 osoba, za više osoba zatvara se cijelo klizalište). Poseban i nezaboravan ročkas uz klizanje, učenje pirueta, pucanje paka, grudanje, igranje hokeja ili Zimskih igara.

PETKOM LEDENI AFTER WORK PARTY @ HOKEJ BAR

Nemojte se u potpunosti isključiti za vikend zato što je petak i završio je radni tjedan.

Umjesto toga, radite prekovremeno, sa stilom, u Hokej baru na jedinom after work partiju na klizalištu. Happy hour od 17 do 19 sati, eksplodirajte uz kuhano vino i rakija shots. Dress code: aktovka i razmontirana kravata ili štikle i crveni ruž.

NAJAM KLIZALJKI 10 kuna

193316,227259,187437,227364