DIZAJNERICA PRESRETNA

Kim Kardashian zablistala u haljini Martine Felje

27.11.2011 u 12:46

Bionic
Reading

Iako joj je haljina hrvatske dizajnerice bila tijesna na grudima, Kim se ipak fotografirala u njoj

Kim Kardashian, trenutačno najpoznatija starleta na svijetu, odjenula je haljinu hrvatske dizajnerice Martine Felje za snimanje za časopis World’s Most Beautiful, piše 24

sata. Riječ je o sedefastoj haljini koju je Felja lani predstavila na Dove Fashion.hr-u, a koja je izrađena od 12 metara svile.

Vijest da je zanosna Kim odabrala upravo njezinu haljinu, Martinu je iznimno obradovala. 'Presretna sam. Oduvijek sam htjela odjenuti Kim Kardashian. Prekrasna je i popularna, što je dobro za promociju mojih kreacija', kaže 34-godišnja dizajnerica kojoj su tek sad javili vijest iako je snimanje održano još u kolovozu.

Poznata starleta već je ranije htjela nositi Martinine kreacije, ali su joj bile male. Naime, poznata dizajnerica na američko tržište šalje haljine konfekcijskog broja 38, koje se tamo najviše traže. No Kim ima velike grudi pa su joj kreacije tijesne. Za snimanje u kolovozu uspjeli su je nekako ugurati u korzet kako se na fotografijama ne bi vidjelo da haljinu ne može zakopčati na leđima. No vidjelo se da je Kim visoka svega 159 centimetara pa joj je Martinina haljina bila preduga.