OPROSTILA MU?

Khloe Kardashian voli supruga iako ju je prevario

12.07.2013 u 07:40

Bionic
Reading

Khloe je očito još uvijek stalo do supruga unatoč glasinama i spremna mu je pružiti podršku u ovim vrlo teškim vremenima za njih dvoje

U domu Khloe Kardashian ovih je dana vrlo napeto. Nakon medijskih napisa da se poznata starleta razvodi od muža Lamara Odoma koji ju je navodno varao, fotografi su se sjatili oko njihove kuće kako bi snimili situaciju.

No jedan se fotograf previše približio posjedu pa je nastao problem. Kad je vidio Lamara, upitao ga je jesu li istinite glasine o razvodu, a košarkaš je na to pobjesnio te je ga napao i razbio mu opremu.

Situaciju je popratila i sama Khloe na svom Twitteru: 'Ne mogu vjerovati da se paparazzo ušuljao u ograđeni dio našeg prostora i da je narušio naš privatni posjed!' Na istoj društvenoj mreži napisala je i da ih uhode, a uz nimalo birane riječi paparazzijima je poručila da su gubitnici. Nije zaboravila dodati ni da voli svojega muža.

Khloe je očito još stalo do supruga unatoč glasinama i spremna mu je pružiti podršku u ovim vrlo teškim vremenima za njih dvoje.