CHANELOVA UZDANICA

Kći slavnog glumca sve zasjenila u dramatičnoj haljini

24.01.2017 u 22:18

  • +10

Chanel Haute Couture

Izvor: Reuters / Autor: GONZALO FUENTES

Bionic
Reading

Chanelova Haute Coture revija u Parizu predstavila je spektakularne vjenčanice, a glavna zvijezda showa bila je kći Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis

Lily Rose Depp, 17-godišnja glumica i model, nosila je glamuroznu roza vjenčanicu prepunu volana s dugačkim šlepom i širokim remenom u struku, a na pisti joj se pridružio legendarni dizajner Karl Lagerfeld. Lijepa kći slavnog glumca zahvaljujući odabiru kreativnog direktora poznate modne kuće našla se u društvu 'it' djevojaka današnjice poput Kendall Jenner i Belle Hadid te Lindsey Wixson i Arizone Muse.

Ekstravagantna vjenčanica govorila je sama za sebe pa je Lily imala nježan make-up i povezanu kosu. Iako je dramatična haljina dio kolekcije vjenčanica, možda za oko zapne kojoj holivudskoj divi pa ćemo zanosnu kreaciju uskoro vidjeti na crvenom tepihu kod dodjele Oscara.

Lily je prošle godine bila zaštitino lice slavnog parfema Chanel No 5 L'Eau, a za magazin Vogue ispričala je da oduvijek osjeća povezanost s tom modnom kućom, prvenstveno zbog majke. 'Chanel je oduvijek bio dio mog života. Moja je majka radila s njima od svoje 18 godine i s njom sam obilazila Chanelove trgovine od malih nogu. Postoji i moja fotografija kada sam još bila u pelenama, ali nosim njihove štikle', podijelila je Lily Rose uspomenu iz djetinjstva.