BERNIE ECCLESTONE:

'Kćeri će mi spiskati cijelo nasljedstvo'

11.12.2011 u 18:00

Bionic
Reading

Milijarder Bernie Ecclestone optužio je kćeri da će spiskati cijelo nasljedstvo koje je stavio na stranu za budućnost svojih unuka

Šef Formule 1 otkrio je da je uložio tri milijarde funti u posebnu zakladu za svoje glamurozne kćeri Tamaru (27) i Petru (22) kako bi ulagale u budućnost. Međutim, izrazio je nezadovoljstvo jer se iz tog fonda financiralo Petrino 12 milijuna vrijedno vjenčanje ove godine, kao i obnova luksuznih stanova.

Primjerice, u novom Tamarinom domuod 45 milijuna u Londonu nalazi se posebna prostorija za cipele s pokretnom trakom s koje Tamara bira kolekciju cipela od 700.000 funti, spa za kućne ljubimce i bazen. Petrin stan (50 milijuna funti) u Los Angelesu nije ništa manje luksuzan. Ona ima sobu otpornu na bombe, kuglanu, parking za sto automobila i cijeli kat isključivo rezerviran za dizajnersku odjeću i kolekciju Hermesovih torbica.

Ecclestone (81) je rekao: 'Dao sam ženi sredstva za zakladu za nju i za cure, a one imaju pristup novcu. Ideja je bila da kupe kvalitetna zemljišta koja će dugoročno vrijediti tako da i njihova djeca od toga imaju koristi.'

'No ništa se od toga nije desilo, a Tamarin TV show je sve još pogoršao', prenosi Daily Mail Berniejeve riječi.

Zaklada je registrirana pod imenom Bambino Holdings, a registrirana je na njegovu bivšu suprugu Slavicu Ecclestone (53) od koje se razveo prije tri godine nakon 24 godina braka. Upravo je Tamarin reality show 'Djevojka od milijardu dolara' otkrio njezin nevjerojatno rastrošan životni stil, a Bernie priznaje da ga ne može gledati i da ju je zamolio da ne sudjeluje u tome.

'Gledao sam samo jednu emisiju, ne sjećam se koju. Rekao sam joj: 'Ako se predstavljaš kakva zaista jesi, onda je to prekrasno. Ali to ti oni sigurno neće dopustiti. Sigurno će biti stvari za koje ćeš požaliti da su prikazali, a one koje ćeš htjeti da se vide, njih neće biti, jer to je takav show. Ne razumijem zašto to radiš, ne treba ti novac.' No mislim da su je uspjeli nagovoriti. Vjerovala je da će show biti o Tamari u normalnom životu', rekao je Ecclestone.

Istovremeno, Petrino vjenčanje u Italiji ljetos uključivalo je vjenčanicu Vere Wang, vatromet te nastupe Erica Claptona, američke pop grupe Black Eyed Peas i 10-eročlane gudačke sekcije Kraljevske filharmonije.

Ecclestone je kao otac pokušao i opravdati trošenje svojih kćeri: 'Mislim da je to zato, a ne govorim to u njihovu obranu… Koliko bi drugih djevojaka njihovih godina postupilo drukčije?'