PRVA KAMPANJA

Kći Claudije Schiffer izrasla je u pravu ljepoticu: Poput slavne majke zablistala je u ulozi modela

19.05.2022 u 12:37

Bionic
Reading

Kćeri najpoznatijih njemačkih top modela polako izlaze iz njihove sjene. Nakon što je značajan proboj u svijetu modelinga doživjela nasljednica Heidi Klum, stigao je red na 17- godišnju Clementine Poppy, kćer legendarne Claudije Schiffer

Život Clementine Poppy Vaughn do sada se uglavnom odvijao daleko od očiju javnosti, a s navršenih 17 godina odlučila je krenuti majčinim stopama ostvarivši svoj prvi angažman u ulozi modela.

Zajedno s majkom, legendarnim supermodelom iz 90-ih, 17- godipnja Clementine zvijezda je nove kampanje popularnog australskog brenda Realisation Par čije su osnivačice modne dizajnerice, Teale Talbot i Alexandra Spencer.

Brend je za sada objavio dvije crno- bijele fotografije dvojca kojim su najavili lansiranje posebne kolekcije od 13 odjevnih komada u duhu 90-ih. .Jedna fotografija prikazuje Claudiju, dok druga pokazuje njezinu 17- godišnju nasljednicu. U istoj košulji, sa identičnom frizurom i izrazom lica.

Clementine Vaughn drugo je dijete Claudije Schiffer i redatelja Matthewa Vaughna. Rođena je u Londonu 11. studenog 2004. i osim starijeg brata Caspara ima i mlađu sestru Cosimu. Supermodel 90-ih oduvijek se trudila svoju djecu držati podalje od očiju javnosti, a usprkos svom prvom manekenskom poslu, Clementine Vaughn još uvijek uživa u privatnosti, sa zaključanim profilom na Instagramu.

Još 2006. godine Claudija je izjavila kako bi htjela da se njezina starija kćer okuša u ulozi modela. Tada je za modnu bibliju Vogue izjavila kako bi voljela zastupati svoju kćer ako se odluči baviti manekenstvom, kao što je slučaj s Claudijinom kolegicom Cindy Crawford i njezinom 20- godišnjom kćeri, Kaiom Gerber.

  • +6
Cindy Crawford i Rande Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia