ODLIČNO JOJ PRISTAJE

Savršena za dame iznad 40: Lepršava frizura legendarne manekenke pun je pogodak

04.05.2022 u 12:54

Bionic
Reading

Kate Moss, 48-godišnjakinja koja je ostvarila jednu od najimpresivnijih karijera u svijetu mode, i danas fantastično izgleda

Na ovogodišnjoj Met Gali društvo joj je pravila kći Lila Grace (19), koja se također uspješno probija u svijetu manekenstva, a njezina karizmatična majka najveća joj je podrška.

Štoviše, kako bi joj pomogla, Kate je pokrenula svoju agenciju u kojoj zastupa i Gwendolyn Christie, glumicu najpoznatiju po ulozi Brienne od Tarth u seriji 'Igra prijestolja'.

  • +4
Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Kate Moss i njezina ljupka kći oduševile su na crvenom tepihu u senzacionalnim kreacijama s potpisom Burberryja, a kao točka na 'i' genijalnog stajlinga manekenske legende bila je mladenačka frizura nadahnuta 70-ima.

Kosa stilizirana u bujne valove i podijeljena po sredini pokazala se odličnim odabirom te je u prvi plan istaknula lice slavne Britanke.

Voluminozna frizura s elegantnim razdjeljkom koja skida godine odlična je ideja ako se npr. ne želite odreći duge kose, a zaželjeli ste se neke promjene.

'La Moss' je svoj look u crnoj haljini u smoking stila, s cool detaljem otvorenih ramena i seksi prorezom koji je otkrio njezine vitke noge, zaokružila clutch torbicom, dijamantnim nakitom i ružem za usne tamnocrvene boje.

Ovim proljetnim lookom jednostavno ne možete pogriješiti!