FASHION GURU

Vanna je definitivno promijenila stil naglavačke i dosadne kombinacije zamijenila onima koje prate trendove

  • 10.11.2022 u 12:43

  • Bionic
    Reading

    U posljednje vrijeme sve se češće piše o Vanninim stajlinzima, a kako i ne bi kad je, kako je primijetio Fashion Guru, promijenila svoj stil i to - naglavačke

    Dodjela diskografskih nagrada je uvijek važna, a time se rukovodila i Vanna pa je sukladno tome nabacila sve moguće it komade. Moram priznati da je popularna pjevačica naglavačke promijenila stil i nakon dosadnih kombinacija postala jedna od onih koji prate trendove.

    Nosi kaubojske čizme, i to ozbiljne, a Balenciaginu torbicu da ne spominjem. Šarena haljina, crni kaput, sve je Vanna složila tako da se pokaže u trendi izdanju, ali meni su najbolje njezine naočale, makar pjeva pop balade, jer stoje joj kao da je prava rock zvijezda.

    Na nedavnoj reviji popularnog brenda Lokomotiva skupilo se šareno društvo. Dizajnerica Lana Puljić dobro balansira između strogih i ženstvenih silueta, a sve to ukomponira sa street styleom. Voditeljica Mia Kovačić također je došla podržati frendicu, a odlučila se za pravi party stajling, rekao bih - kao disko kugla.

    • +32
    Lokomotiva - modna revija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

    Sva u srebrnom kao da je astronaut, Mia je dala i obol dizajnerici noseći njezinu bomber jaknu. U visokim srebrnim potpeticama dobro je skakutala, a jedino joj je frizura, tj. punđa, malo odskakala od cijelog tog metalik stajlinga.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.