IPAK SE PREDOMISLILA

Katie Price preklinje Petera Andrea da joj se vrati

13.05.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Britanska starleta Katie Price nije dugo izdržala sama. Navodno Petera Andrea obasipa porukama i pozivima u nadi da od rastave ipak neće biti ništa

Iako su mnogi pomislili da će Peter odmah posustati te se odlučiti vratiti svojoj dragoj, on je posve odlučan u odluci da više ne želi biti s njom.

'Gotovo je s nama. Jedini o kojima ću se brinuti i koje želim viđati su naša djeca', rekao je ustrajni Peter.

Izvor blizak paru rekao je da Katie i Peter i dalje pričaju, ali da on uporno ne želi razgovarati o trenutačnom stanju njihove veze, što je britansku starletu prilično uzrujalo.

Premda se još uvijek ne zna točan razlog razlaza slavnog para, po medijima se sve više spominju seks i Katieini problemi s alkoholom.

Čak je i sam Peter izjavio da njegova draga nije sva svoja kada se napije. 'Ona ima problema s alkoholom, jer kad se napije, ne može se kontrolirati. Najgore od svega je to što je ona toga svjesna!' rekao je očajni Peter.

Ispričao je također da se Katie kada je pijana pretvori u osobu koju on ne poznaje i koja mu nikako ne odgovara. 'Govorio sam joj da ne pije jer joj škodi, a budući da me nije htjela slušati rekao sam joj da se proba kontrolirati. Kada nije mogla ostvariti ništa od toga, zaključio sam da je najbolje za mene da je napustim', izjavio je pjevač.

Još jedna stvar koja je mučila Petera je seks. Katie se već dulje vrijeme žalila na iscrpljenost zbog jahanja samo da se ne bi morala seksati. Peter očito to nikako nije mogao prihvatiti.