IZGLEDA SJAJNO

Katie Holmes nakon ljubavnog brodoloma postala neokrunjena kraljica street stylea

07.09.2019 u 19:27

Bionic
Reading

Dizajner Zac Posen otkrio je da ne može biti ponosniji na svoju dobru prijateljicu Katie Holmes, koja je otkako je prekinula vezu s glumcem Jamiejem Foxxom, postala vladarica ulične mode

'Moja draga prijateljica Katie Holmes u zadnje vrijeme izgleda nevjerojatno. Izgleda jako seksi, osjeća se jako dobro i na modnom je radaru zahvaljujući svojim sjajnim kombinacijama. Izgleda predivno', rekao je Zac Posen za ET.

Nakon šest godina veze Holmes i Jamie Foxx prekinuli su prošloga mjeseca, a dobro raspoložena i nasmijana glumica zadnjih tjedana na meti je fotografa koji je prate u stopu te ne prestaje privlačiti pozornost svojim ležernim modnim kombinacijama.

  • +10
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID

Lijepa glumica postala je nedavno i viralni hit, ali i sasvim slučajna influencerica, zahvaljujući outfitu koji je u jednom trenutku otkrio malo previše - njezin grudnjak. Dok je hvatala taksi i visoko podignula ruku, njezin pleteni kardigan otkrio je grudnjak u istoj boji i od istog materijala. To je bilo dovoljno da fotografije obiđu svijet, ali i da se grudnjak i kardigan rasprodaju u rekordnom roku - od svega sat vremena.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Backgrid USA/Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID

Grudnjak i kardigan brenda Khaite ima i paprenu cijenu od 520, odnosno 1540 dolara, ali to nije spriječilo brojne zaljubljenice u modu da ih kupe. Ni sama Katie Holmes, priznala je za Vogue, nije bila svjesna da će njezin stajling izazvati takvu pomutnju.

  • +8
Katie Holmes Izvor: Mega Agency / Backgrid USA / Profimedia / Autor: Tportal montaža / LRNYC / MEGA / BrosNYC / BACKGRID

Otkrila je da je je kupnju obavila sama preko interneta: 'Izgledali su mi jako udobno i nosivo, a brend  radi zaista odličan posao dizajnirajući prekrasne luksuzne komade.  Odabrala sam ih jer su klasični i bezvremenski pa znam da ih mogu nositi još dugo vremena, a volim i inače kupovati odjeću koju ću moći još dugo nositi. Ne kupujem stalno nove stvari već najčešće nosim ono što imam u ormaru', otkrila je glumica, koja u zadnje vrijeme oduševljava svojim jednostavnim, nepretencioznim stajlinzima.